KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szörnyű képek, itt a bizonyíték: Moszkvában dühöng a putyini diktatúra, embereket hurcolnak el az utcákról!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Putyin egy diktátor! – halljuk EU szerte, ezt üvöltik az Európai Unió vezetői, sok honfitársunk is együtt „dalol” ezekkel a háborús szirénekkel – sajnos. Totális a mainstream média dezinformációja, és amikor én ezeket a gondolatokat leírom, a ruszofób gyűlölködők azonnal nekem esnek majd, mert ők tudják, hogy mi az orosz valóság, én pedig egy tudatlan mucsai vagyok (és akkor finoman fejeztem ki magam).

Lelkük rajta, tegyék, de ne akarják, hogy hazánk is úgy nézzen ki, mint a szélsebesen lecsúszó Nyugat-Európa, amely már elveszett. A szisztematikusan végrehajtott és jelenleg is folyamatban lévő illegális migráns-importálás már egy visszafordíthatatlan folyamatot indított el. Németországban évtizedek óta élő barátaim nagyon szomorú állapotokról számolnak be. Európa nyugati fele elesett, a folyamat visszafordíthatatlan. A demográfia is működésbe lépett a keresztény, fehér, a normalitást magáénak valló ember ellen. Liberális diktatúra egyre intenzívebb felépülése tapasztalható, amely gyakorlatilag a bolsevik gyökerekből táplálkozik és teljesen azzá is válik, egészen addig, míg önmagát is fel nem emészti, éppen azok által, akiket magára hívott.

Azonban nem ez a lényeg! Ah, dehogy! Az a lényeg, hogy Putyin egy diktátor! Egy diktátor, mert vasmarokkal tartja és védi országát és nemzeteit. Rendet tart a világ legnagyobb területű országában, ahol az abnormálist abnormálisnak nevezik és kiiktatják  a normalitás, az egészséges emberi kultúra és mindennapok védelmében. Putyin ezért diktátor. Nevezzék, aminek akarják! Egy biztos, nem az ő nemzetének lányait erőszakolják Afrikából érkező, beazonosítatlan sötét alakok éjszaka az utcákon. Nem az ott élő kisgyermekes anyákat és gyermekeiket késelik meg ugyanezek az alakok a parkokban fényes nappal. Nem az Oroszországban élő emberek félnek kimenni az utcára éjszakánként, hogy barátaikkal megünnepeljék egy sörözőben valamelyikük születésnapját. Nem bizony! De Putyin egy diktátor! – üvöltik nyugaton és itthon is a zombiagyúak.

Ez is érdekelheti:  Toborzó tiszteket vertek meg Kijevben, Harkov pedig kiürült

Akik ezt hajtogatják, azoknak fogalmuk sincs, mekkora változáson ment keresztül Oroszország, mióta megszabadult a hazáját a Nyugatnak kiáruló alkoholista Jelcintől. Oroszország kapott egy kemény kezű vezetőt, egy hasonló kaliberű államférfit, mint Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor. Egy olyan vezetőt, akinek a legfontosabb a hazája, a nemzete, és ha kell, a legszigorúbb eszközökkel is fenntartja a rendet, a tiszta erkölcsiséget, a normalitást, a szabad vallásgyakorlást, és igen, a szólás és véleménynyilvánítás szabadságát. Mert annak is van határa, hogy saját nemzetemet, hazámat valaki megtámadja, ócsárolja, ellene dolgozzon, ezzel ártva neki – bármilyen formában is. Oroszországban ebben a kérdésben nincs pardon – nagyon helyesen. Magyarországon is bevezetném, ha hazánk szuverén lenne.., de ebbe a szuverenitás-kérdéskörbe most inkább nem megyek bele.

Maradjunk Oroszországnál. Találtam egy videót. Moszkvában készült, egy buli negyedben. Szörnyű állapotok uralkodnak ott. A putyini terror minden jele jól tetten érhető. Az Oroszországban tomboló diktatúra szörnyű képei villannak fel a felvételen. Hogy ez orosz propaganda? Persze hogy az, bár senki sem kért és fizetett meg azért, hogy ezeket a gondolatokat megírjam. Illetve dehogynem! Éppen azok, akik putyini diktatúrát kiabálva, hülyeségeket hirdetnek azokkal szemben, akik a normalitás mellett állnak ki.

Szigorúan csak erős idegzetűeknek ajánlom! No meg azoknak, akik a putyini diktatúrát hirdetik…

 

Szépe Áron Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Kiemelt képen: a putyini Oroszországban egy, a diktatúra ellen lázító személyt a letartóztatása után internálótáborba küldenek / valóság – Szovjetunió 1987: egy munkakerülő (kmk) bírósági tárgyalása / Fotó: ritkanlathatotortenelem.blog.hu

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Szörnyű képek, itt a bizonyíték: Moszkvában dühöng a putyini diktatúra, embereket hurcolnak el az utcákról!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük