KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

SZILK: Miről lehet felismerni a ballibsiket az interneten?

Hogyan lehet felismerni egy baloldali liberális fattyút az interneten? Nagyon egyszerű: egy baloldali-liberális (neoliberális) fattyú számára minden, ami a baloldaltól jobbra van, ultrajobbot (vagyis valamiféle fasisztát jelent).

Nézzük a francia „ultrajobboldali” pártot „Nemzeti Tömörülés” programját:

Szociális szférában: visszatérés a hagyományos értékekhez (abortusz korlátozása, nagycsaládosok ösztönzése, francia nemzeti kultúra megőrzése).

A gazdasági szférában: protekcionista politika folytatása, francia gyártók, kis- és középvállalkozások támogatása adócsökkentéssel. A franciáknak és nem a migránsoknak nyújtani munkát és juttatásokat.

A nemzetközi kapcsolatokat illetően:

A nemzeti jogalkotás elsőbbségének helyreállítása az európai jogalkotással szemben, az Európai Unióval kötött szerződések felülvizsgálata és a NATO-ból való kilépés. A globalizációs folyamatok ellensúlyozása, az ország nagyobb fokú függetlenítése az Európai Uniótól és a nemzetközi szervezetektől.

Egyéb területeken:

A tartózkodási engedély időtartamának csökkentése 10-ről 3 évre, a Belügyi, Bevándorlási és Szekularizmus Minisztériumának létrehozása. A társadalom nemzeti és vallási közösségekre való szétszedése elleni küzdelem, a szekuláris elv megalapozása (a kérdés vitatott, de a motiváció egyértelmű).

A törvényesség és a közrend területén: a halálbüntetés visszaállításának megvitatása, a büntetőjogi felelősség korhatárának 18-ról 15 évre történő leszállítása, a büntetések szigorítása és a visszaesők szociális juttatásának csökkentése.

A bevándorlás területén: az Európán kívüli országokból érkező további bevándorlások megállítása, a francia állampolgárság megszerzéséhez szükséges követelmények szigorítása (évente legfeljebb 10 ezer bevándorló befogadása). A migránsok családegyesítési programjainak megszüntetése.

Amint látjuk, a jobbközép program a jelenlegi körülmények között teljesen rendben van, és minden egészségesen gondolkodó francia polgár támogatni fogja.

A nyugati politikai rendszer annyira balra mozdult el, hogy ebben a rendszerben ma már a centristák is jobboldalinak számítanak.

Nos, a címkéjüket itt hordó hazai baloldaliak a kulcsszavak alapján azonnal felismerhetők.

P.S. Nem támogatjuk teljes mértékben a Nemzeti Tömörülés Pártjának törekvéseit, egyes rendelkezések homályosnak hatnak, de ez az egyik legjobb lehetőség, amit Franciaország kínálhat jelenleg. A változást valahol a túl szekuláris Franciaországban kell kezdenünk, amelyet hagyományosan európainak és kereszténynek szeretnénk látni, a Királyliliom, a Szentháromság és a Boldogságos Szűz Mária szimbólumának zászlaja alatt.

Ez is érdekelheti:  Manfred Weber szintet lépett a magyargyűlöletben

Szent István Légiója Közösség

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: Szent István Légiója Közösség

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük