TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szilágyi Ákos: Zászló az erkélyen (A hétvégén Pride)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A rendőrség garázdaság miatt indított eljárást ismeretlenek ellen, akik rátámadtak egy budapesti lakásra, amelynek erkélyére LMBTQ-zászlót feszítettek ki. Este 11 óra körül ütni-verni és rugdosni kezdte a bejárati ajtót 3 felnőtt férfi, majd a zárat kezdték bütykölni, annak reményében, hogy bejuthassanak az ingatlanba. Eddig a hír.  

A Bayer-Show-ban is említés esett egy olyan amerikai felvetésről, hogy meg kellene változtatni az amerikai zászlót, mert egyesek nehezen viselik az abban szereplő fehér csíkokat.
Az ember azt gondolná, hogy ez a felvetés túl van már a mindennek a határán. Próbáljuk ezt hinni, de készüljünk fel a nem csodálkozásra, ha majd mégis.


Nem sokkal azután, hogy elhagytam Dél-Afrikát, 1994. április 27-én hivatalosan is megváltoztatták Dél-Afrika zászlaját. Ha esetleg valaki  Nagyváradra tévedne a romániai zászló napján, ott meg minden villanyoszlopon 4 román zászlót fog látni.

A fentieket csak azért mondtam el, hogy érzékeltessem, milyen óriási jelentősége is van a zászlónak és szimbolikájának.

Feltenném tehát az említett erkély tulajdonosának a kérdést, miért is tette ő ki a szivárványos zászlót azon túl, hogy pontosan tudja, mi is annak a jelentése?
A pedofil törvény tiltja a kiskorúak számára káros LMBTQ-propagandát. Az utcán pedig kiskorúak is közlekednek.

Az LMBTQ propaganda valami furcsa okból soha nem ismeri fel önmagát.

Megkérdezték az egyik LMBTQ-ügyek melletti utcai tüntetés két résztvevőjét, szerintük magánügy, vagy közügy-e az ember szexualitása. Magánügy – vágták rá a lányok azonnal. Akkor miért vagytok itt az utcán? – jött a következő kérdés.

Valóban. Miért is van kint a szivárványos zászló az erkélyen? Miért nem tudnak gondtalanul és szabadon LMBTQ-zni az ott lakók a lakásban anélkül, hogy provokálnák a társadalmat és törvénysértés gyanújába essenek?

Ha nem reklámoznák, senki nem rugdosná az ajtajukat. Nekem sem rugdossa senki az én ajtómat ez ügyben. Más ügyben azért virtuálisan kapok bőven rugdosást. Nálam egész évben lobog a magyar zászló az erkélyem felett. Nagyon sok támadást kaptam, amióta kitettem. Értetlenkedő és sokszor a „magyarkodásom” okán kimondottan támadó megjegyzésekkel kell együtt élnem.

Ez is érdekelheti:  Zana Diána: Értékmentők

Volt, aki arra szólított fel a Facebookon a szivárványos zászló okán, hogy akkor én se tegyem ki a magyar zászlót az erkélyemre. Van erre valakinek válasza?
Nincs tudomásom a túl korai hazaszeretetre nevelés káros hatásairól a gyermekekre. Ugyanakkor hallottam már 2 évestől a Székely Himnuszt énekelni. Megkönnyeztető élmény volt.
Persze azért Niedermüllernek erről is határozottan más a véleménye. Szerinte a hazafias nevelés – bármilyen korban is -, hátrányos helyzetet okozhat a munkaerőpiacon. Ezeket most inkább ne is kommentáljuk.

Feltenném a kérdést a sértetteknek:
Nekem is ki kellene tennem a heteró büszkeség zászlóját és mindenkinek ki kellene tenni a saját nemiségét szimbolizáló zászlóját, hogy elkezdhessük egymás ajtajait rugdosni? Az én heteró ajtómat a szivárványos zászló rugdossa!

Az amerikai hadseregben még a normalitás korában volt egy Don’t ask, don’t tell – szabály. Ez annyit jelent, hogy ne kérdezd és ne mondd. Így előzték meg az LMBTQ-problémák elburjánzását anno a békeidőben.

De nem. Nekik mondani kell. Hangosan. Egészen addig, míg ki nem harcolnak egy ajtórugdosást, hogy azzal rohanhassanak az UNIO-ba, hogy itt verik a pont, pont, pont-okat.

Ez persze az ő dolguk.
A miénk, hogy megelőzhessük a következő, rendkívül kínos, mi több káros beszélgetést gyerekeinkkel.

Most ismét élnem kell a Paláver korhatárosságával.

„Apu! Milyen zászló az ott az erkélyen?? Miért teszi ki a bácsiii…? Miért akarja, hogy én tudjam, hogy a másik bácsi fenekében matat esténként..???? Miért kell nekem azt tudnom..? Nem érdekel. Apúúúúú..!!! Fújjjjj…! Ez erre büszke..??? Apúúúú…!!! Én mindjárt hányok.. már hányok is.”

A mostani hétvége témája ez a beszélgetés.

Július 24-én, szombaton a Pride napján 14 órakor az Europen Patriots Unite által szervezett programon sokak mellett Dr. Gaudi Nagy Tamás, az EPUE elnökségi tagja és Gonda László, néptribün mellett én is elmondom ez ügyben a véleményemet a HeteroPrideBudapest.com oldal képviseletében.

Ez is érdekelheti:  Magyaródy Szabolcs: Volksbund

Várunk mindenkit szombaton, du. 2-kor, az Andrássy és a Bajcsi sarkán.

Szilágyi Ákos

2021 07 22

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Idén is kiállnak a normalitás védelmében a patrióták – Demonstrációt tart az EPU a Budapest Pride felvonulás napján

Dr. Gaudi-Nagy Tamás: A holnapi “Pride” felvonulás tiltását, illetve korlátozását kéri az NJSZ 📺

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük