KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szilágyi Ákos: Szivárvány

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A fehérember-irtás kezdetén, 27 évvel ezelőtt én magam is jelen voltam Dél-Afrikában. Pusztán az első lépésekről szólnék. Nelson Mandela felesége kiadta az Öljétek meg a farmereket! – parancsot az ő ifjúkommunista, fekete népének. Én akkor indultam 3 hetes karácsonyi szabadságomra, aminek alkalmával végigvezettem egyedül azon az országon, ahol éppen a fehérek kiirtása című program indult. Valami fura oknál fogva, mégis itt tartott a Teremtő.

Abban az időben Dél-Afrikában a feketéknek messze a legjobb dolguk volt az egész afrikai kontinensen. Tehát Dél-Afrikába – ha hiszik, ha nem -, szökdöstek Észak-Afrikából a feketék, hogy jól élhessenek. Ezek szerint most azt bosszulják meg, hogy valaha jól bántak velük.

Ugorjunk át az Egyesült Államokba.

Candace Owens, egy fekete bőrű, szegénysorból felemelkedett, 32 éves író, rádiós, politikai kommentátor és a normalitás politikai aktivistája, akit méltán emlegetnek egyre több ízben, mint a jövő egy lehetséges, amerikai elnökjelöltje – a Tucker Carlson showban – a Fox News csatornán szólalt meg a napokban.

A téma Chicago volt és a városban elszabadult pokol, aminek következtében tucatjával halnak meg – javarészt feketék – a teljesen féktelenné vált, főként fekete bűnözés miatt. Ez nem kis mértékben köszönhető a Defund the Police mozgalom áldásos tevékenységének. ( ez ugye a BLM a rendőrséget anyagilag ellehetetlenítő egyik célkitűzése).

Első látásra egy hozzá nem értő, leszbikus, fekete polgármesternő tehetségtelenségét és alkalmatlanságát véljük felfedezni. Ennél azonban sokkal többről és borzalmasabb dologról lehet szó – mondja Owens.

Bármennyi emberáldozat megengedhető a magasabb célok eléréséért. Mik is ezek a célok?

A hatalom központosításának megerősítése. Számtalan amerikai város küzd hasonló, lehetetlen állapotokkal. A cél úgy tűnik, az, hogy az ellehetetlenített városi rendőrség tehetetlensége okán egyszer csak felsírjanak ezen városok vezetői, arra kérve a Federal-t, a kormányt, hogy egy központi, országos vezetés alatti rendőrség megszervezésével orvosolja ezt az – egyébként saját maguk előállította – lehetetlen helyzetet.

Mégsem olyan ok nélküli ez a jelenlegi káosz. Egy Biden-féle központi rendőrség csodáit el tudjuk képzelni, különösen ebben a fehérember-baráti miliőben.

A Yale Egyetemen előadó, indiai pszichiáter, aki arról fantáziált, hogyan is lőne fejbe minden fehér embert, aki csak útjába kerül. Ez a nő egyébként New Yorkban praktizál. Elgondoltuk, mi lenne, ha a felemlegetett fehér embert kicserélnénk, mondjuk feketére az előadás szövegkönyvében.

Elmlékezzünk csak az Esterházy Péter néven, íróként számontartott személy, az “Így gondozd a magyarodat” című művére!
Ha valaki nem ismerné, feltétlenül nézzen utána.

Lovas Pista egy paprikásabb pillanatában kicserélte a magyar szót, egy, a liberálisokhoz jóval közelebb álló nemzet nevére.
Emlékezhetsz. Volt olyan fogvicsorgatás a libsi medencében, ahol mit ad Isten, teljesen elfeledkeztek a Lovas-mű eredeti alapjáról.

A libsi kettős mércére Putyinnak is le kellett csapni a Biden találkozó alkalmával, amikor is számonkérően szegezték neki a kérdést, miért is van Alekszej Navalnij a börtönben.
Putyin visszakérdezett, miért is vannak a Capitol január 6-i ostromlói a börtönben?

Kettős mérce.
A libsiktől megtudhattuk, hogy az EB-n történő térdelés egyáltalán nem politika. Az állva maradás. Na, az viszont színtiszta politika.
Épphogy megtanultuk ezt az örök igazságot, máris egy vadonatúj igazságra kellett ébrednünk. Most azt tudhatjuk meg, hogy a müncheni stadiont szivárvány színűre festeni a magyar csapat “ tiszteletére”, na az sem politika.

Én azt kérném a magyar csapat vezetőségétől, hogy addig ne kezdjék el a meccset, amíg folyik a politikai alázásunk. Addig nem kezdjük el a meccset, míg meg nem szüntetik a szivárványos gyalázatot a stadion oldalán, és ha menet közben újra megjelennének az LMBTQ-színek, leállna a meccs.

A térdelés nem politika, a nem térdelés az. A szivárványos zászló nem politika, az esetleges, ezért járó bojkott is politika lesz, de végre meg kell tanítani ezt a veszettül megférgesedett, kettős-mércés csürhét, hogy nem csak az van és úgy, ahogy ők akarják. A sarkunkra kell állnunk, ahogy azt teszi Szijjártó Péter is, aki nem térdel le az indoktrinált, sokszor reménytelenül buta és tájékozatlan nyugati riporterek bicskanyitogató kérdései előtt. Felhagyott azzal a hagyománnyal, hogy ha az arcunkba hazudik egy libernyák média dolgozó, akkor vigyázzba álljunk és bólogassunk.

Mutasson kiállásból példát a külügyminiszterünk! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

Szilágyi Ákos – Paláver jegyzet

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

NIF kiegészítés:

Közben az UEFA, nem lesz szivárványos kivilágítás.

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük