KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szilágyi Ákos: JÉZUSOM!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy hír az USA-ból, csak hogy ne érezzük magunkat egyedül.

A National Education Association, az USA legnagyobb oktatási szakszervezete bejelentette, hogy kötelezővé teszi a rasszista alapon nyugvó, anti-amerikai oktatási elvek alkalmazását minden osztályteremben. A kiemelt témák között találjuk a fehér-felsőbbséget, fekete-ellenességet, magát a kapitalizmust, és a patriarchátust is, mint kiirtandó fogalmakat.

Ha tehát te fehér amerikai vagy – légy akár csak egy kisiskolás is -, alapvetően és eredendően bűnös, rossz ember vagy. Ez a Te hibád.

A szervezet a bejelentést a következő sorral zárja: Ahogy az ősi afrikai közmondás mondja: Ismerd meg önmagad!

Nos, minden 4 sornál többet olvasott ember tudja, hogy ez nem ősi afrikai közmondás. Ez egy ősi, görög templomfelirat a Delphi-i Apollo-templom előterének romjai között olvasható.

Persze lehet, hogy oda is a feketék írták fel? Az is lehet, hogy egy Afrikából odaszármazott kőbaltáról másolta át a görög mester e nemes sorokat, de az is lehet, hogy nem. Ma még talán szabad megkérdőjelezni az ilyen feltételezéseket.

Ezt csak azért meséltem el, hogy ne keseregjünk a szükségesnél jobban, mi fehér emberek a pedofil törvény körüli polémiák miatt. Tekintsünk csak a nekünk is szánt jövőbe, az USA-ba s mindjárt megláthatjuk, hogy jelenlegi bajainkkal a fasorban nem vagyunk.

Mert még ez a harc is vár minket! Nemcsak a szivárványt erőszakolhatják ránk, ha nem megfelelően voksolunk, de a piros-fehér-zöld és saját bőrszínünk okán is kényszeríthetnek, hogy lehorgasztott fejjel közlekedjünk saját hazánkban.

Persze elég a napnak a maga baja.

Pillantsunk vissza a jelenbe.

Nádasdy Ádám nemrég még úgy nyilatkozott, hogy “Én nem vagyok LMBTQ, csak egy egyszerű buzi vagyok”, majd beült a Partizán stúdiójába. A pedofil törvényhez érve természetesen elhangzottak a megfelelő csúsztatások, hogy nem hagyják a melegeket békén és egyébként is, a meleg pedofilok olyan elenyészően apró szegmensét jelentik a társadalomnak, hogy nem is érdemes említeni sem őket. Ezek szerint akkor az általuk megrontott, megnyomorított gyermekek, családok sem méltók említésre – teszem hozzá. Ami azonban ennél is érdekesebb. Ha számonkérésre kerül a sor, mindig egy jelentéktelen, alig látható, ártatlan kisebbségről kell beszélnünk. Ha jogokat kell követelni, azonnal egy számottevő és figyelemre méltó közösséggé válnak.

Drága Bolgár úrhoz tegnap betelefonált egy hölgy, aki kikérte magának a homofób, pedofil-törvényt. Azzal érvelt, hogy anno – még bőven a kádárizmusban – a folyosó végén élt egy leszbikus hölgy. Senki nem bántotta, a saját szülei sem tiltották őt gyermekkorában, hogy beszélgessen vele és nem érti, miért kell ma gyűlölködni és gyűlöletet kelteni a drága, leszbikus, folyosóvégi hölgyek ellen. Azon túl, hogy senki nem kelt gyűlöletet – lásd most folyó Pride hónapunk -, azzal semmi baj nem volt, amíg békés szimbiózisban éltek ezek a honfitársaink a társadalom többi tagjával. Megmaradtak azonban a folyosó végén, privátban, zárt ajtók mögött. Mi ma sem kérnénk tőlük többet. Sajnos hiába.

Tudomásul véve rendellenességüket, helyén kezelve a problémát, együtt tudnánk élni békében, ahogy ezt évezredek óta tettük.

Állításaik szerint a társadalom értetlensége kergeti öngyilkosságba a bimbódzó homoszexuálisokat.

Nem a társadalom értetlensége, mint inkább saját rendellenességük feldolgozása okozza többségükben az öngyilkosságba menekülést, különösen úgy, hogy a heteró életbe visszairányító, pszichológiai segítség lehetőségét épp az LMBTQ lobby tette lehetetlenné.

Az, hogy a keresztény kultúrákban még bűnként is tekintenek a saját neműek felé vonzódókra, nem okozhat lelki nyomást. Együtt élünk mi itt számtalan bűnössel. Házasságtörőkkel, hazugságba esőkkel, lopásokat elkövetőkkel, paráználkodókkal stb. stb. Mi mindannyian bűnösök vagyunk.

A Facebookon rám támadt egy kommentelő és számon kérte keresztényi mivoltomat. Nekem megértőbbnek és elfogadóbbnak kellene lennem, mint Jézus-követő. Megemlítettem, hogy Jézus maga verte a ki a kufárokat templomából. Erre válaszként Jézusnak, a bűnös utcalányhoz fordulása és az “az vesse rá az első követ” gondolatok érkeztek. Nekem tehát szintén meg kellene bocsátanom és el kellene fogadnom.

Valóban. Van azonban egy apróság, ami elkerülte figyelmét vitapartneremnek. A mi Mesterünk a bűnök megbocsátása után ugyanis minden alkalommal hozzátette, hogy “menj, és többé ne vétkezz!”.

Aki azonban már most bejelenti a következő Pride dátumát, szemmel láthatóan nem is kíván szembenézni saját problémájával. Deklarálják, hogy fittyet hánynak Jézusra. Arra a Jézusra, akire rendszeresen mutogatnak, amikor minket, keresztényeket akarnak megértésükre, elfogadásukra utasítani.

Nos, amíg sem ők, sem Európa nem érti meg a jézusi intelmeket, nehezen várható közös jövőnk rendezése.

Paláver jegyzet – 2021 07 08 – Szilágyi Ákos

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: