KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szétesett az MSZP: lemondott Komjáthi Imre és Kunhalmi Ágnes is

Az ATV értesülései szerint az MSZP országos választmányi ülésén Komjáthi Imre és Kunhalmi Ágnes is lemondott a tisztségéről. A portál úgy tudja, hogy az elmúlt napokban több szocialista politikus, köztük Lamperth Mónika és Lendvai Ildikó is szorgalmazta a lemondásukat valamint egy tisztújítást.

Június 9-én  miden idők legnépszerűbb európai parlamenti választása zajlott le Magyarországon: az Európai Parlament (EP) 21 magyar képviselője közül tizenegyet ad a Fidesz–KDNP, hetet a Tisza Párt, kettőt a DK–MSZP–Párbeszéd és egyet a Mi Hazánk Mozgalom küldhet.

Ez is érdekelheti:  Az összeomlás szélére került a Gyurcsány-koalíció

A DK–MSZP–Párbeszéd az EP- és önkormányzati választások után Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke sajtónyilatkozatot tett, úgy fogalmazott a vereség után, hogy a baloldalnak harcolnia kell, hogy a társadalmat meggyőzze az általa képviselt értékekről. Hozzátette, több baloldali siker is volt az önkormányzati választáson, például Szombathelyen, Pécsett, Szegeden, Szolnokon, Hajdúnánáson, Pakson, illetve több budapesti kerületben és a főpolgármesteri széket is megtartották. Azonban lassan egy hete kihirdették a végeredményt, mégse lehet biztosan tudni, hogy ki lesz Budapest új főpolgármestere: Karácsony Gergely vagy Vitézy Dávid. Esély van ugyanis a megismételt főpolgármester-választás kiírására és már azt is tudjuk, ez milyen dátummal történhet meg.

VGKiemelt képen Kunhalmi Ágnes és Komjáthi Imre / Fotó: mszp.hu

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük