KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: „Magyarországon nem lesz sem LMBTQXYZ, sem gendersemleges, sem másmilyen, progresszív ideológiával fertőzött haderő”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A honvédelmi miniszter ígérete szerint a Magyar Honvédség Magyarország területét és a magyar emberek biztonságát fogja garantálni.

A hont fegyverrel és helyes nemzeti politikával kell védenünk – mondta a honvédelmi miniszter pénteken, a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű kétnapos fórum második napján.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf szerint akik ellenzik a nemzeti politikát, azok a honvédelem hagyományos felfogását, a vallást és az egyházat, az iskolát és a családot vették célba

és megpróbálták gyengíteni a társadalom védelmi vonalait.

Ezek azok az intézmények, melyek az embereket megvédik, a nemzeti politikának pedig az a dolga, hogy megvédje ezeket az intézményeket, mert ezek hiányában védtelenül maradnak az állampolgárok – emelte ki.

A honvédelmi miniszter hangsúlyozta: amíg ő áll a honvédelem élén, „itt Magyarországon nem lesz sem LMBTQXYZ, sem gendersemleges,

sem másmilyen, progresszív ideológiával fertőzött haderő”.

Hozzátette: a Magyar Honvédség a maga feladatát fogja teljesíteni, Magyarország területét és a magyar emberek biztonságát fogja garantálni.

A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC) az Egyesült Államokban a konzervatív oldal politikai rendezvénye, a republikánus tábor seregszemléje. A kétnapos budapesti rendezvényt az Alapjogokért Központ szervezte.

 

Kiemelt kép: MTI/Soós Lajos

Ez is érdekelheti:  Botrány: Magyar Pétert biztonsági őrök vezették ki egy rendezvényről

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük