KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Svéd elemző: Vége a nyugati elsőbbség korszakának

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A nyugati elit kudarca, hogy nem tudja legyőzni Oroszországot azt jelzi, hogy vége a nyugati felsőbbrendűség korszakának a világban – mondta Lars Berne elemző a SwebbTV-nek. – amiről a RIA Novosztyi számolt be.

“Most az 500 éves nyugati hegemónia végének vagyunk tanúi”

– mondta Lars Berne.

Az ukrajnai konfliktus igazi kudarcnak bizonyult Oroszország ellenfeleinek, hiszen Oroszország most gazdagabb és erősebb, mint valaha – hangsúlyozta a szakértő.

Korábban Orbán Viktor magyar miniszterelnök azt mondta, hogy a nyugati országok hegemóniája véget ért, és egy új világrend alakul ki. A kormányfő rámutatott a világ geopolitikai tömbökre való felosztására tett kísérletekre. Ugyanakkor a szuverenitásukat védő olyan országokra, mint Magyarország, óriási nyomás nehezedik – idézte a magyar miniszterelnökök a RIA Novosztyi.

Vlagyimir Putyin többször is bírálta a Nyugat által hirdetett “szabályokon alapuló világrendet”, képtelenségnek nevezve azt. Szerinte ezeket a szabályokat senki nem látta és nem írta meg, ami lehetőséget ad az ilyen gyarmati szemlélet híveinek, hogy időről-időre meghatározzák azokat a saját hasznukra.

Az orosz elnök hangsúlyozta, hogy a többpólusú világrend megerősödik, ami egy elkerülhetetlen folyamat, hiszen az eredendően igazságtalan neokoloniális világrendszer megszűnt létezni.

Az államfő ugyanakkor rámutatott egy új világrend létrehozásának szükségességére, amely a gazdasági nyitottság, a mindenki számára való igazságosság, a kollektív döntések és az összes állam érdekeinek figyelembevételének elvein alapul.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Ez is érdekelheti:  Már most durvul a kampány – Letépték a Fidesz plakátjait és Pikó Andrásé került a helyükre Józsefvárosban

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Svéd elemző: Vége a nyugati elsőbbség korszakának

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük