KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Súlyosan bántalmaztak egy néhány hetes csecsemőt Szombathelyen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy súlyosan bántalmazott csecsemő került kórházba a múlt héten. A néhány hetes gyermek ápolását kezdetben a szombathelyi Markusovszky Kórház látta el, azonban állapota indokolttá tette további hatóságok és egészségügyi intézmények bevonását.

Egy súlyosan bántalmazott csecsemőt ápoltak a szombathelyi Markusovszky Kórházban – írja a vaol.hu Vas vármegye online hírportálja. A néhány hetes gyermek az elmúlt héten került a kórházba.

A lap megkereste a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, ahol megerősítették az információkat. Az esetet a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja. A nyomozás érdekeire tekintettel bővebb információt nem állt módjukban adni.

A Vas Vármegyei Markusovszky Egyetemi Oktatókórház közölte, az érintett csecsemőt intézményük szakemberei a felvételt követően ellátták. Jelenleg már nem a kórházban ápolják, tekintettel arra, hogy állapota indokolttá tette további hatóságok és egészségügyi intézmények bevonását.

Kiemelt kép: Vaol

Ez is érdekelheti:  MP fölszólította a köztévét, hogy élő adást biztosítsanak egyedül neki, vagy forradalom

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük