KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Meztelenül fürdőzött egy férfi a szökőkútban (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Közbotrányt okozott a szökőkútban fürdőző férfi Szombathelyen

A szombathelyi Fő téren lévő szökőkútban mártózott meg anyaszült meztelenül egy férfi, nem kis botrányt okozva – számolt be a Vaol.

A portál az ügyben megkereste a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjét.

Seffer Lilla rendőr őrnagy, sajtószóvivő azt közölte, hogy a férfi ellen eljárást indítottak.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai a hozzájuk érkezett bejelentés alapján a helyszínre mentek, ahol egy külföldi férfit igazoltattak. Vele szemben a közerkölcs megsértése szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás, amely pénzbírsággal sújtható. A pénzbírság legalacsonyabb összege 6500 forint, a legmagasabb összege 200 ezer forint lehet.

Horváth Gábor, a Fidesz-KDNP képviselője „Szombathely az élmények városa” – Nudista wellness a belvárosban címmel közölt posztot. Hozzátette, szombaton mártózott meg a Fő téri szökőkútban egy férfi meztelenül.

Nem ez az első eset, hogy közbotrányt okozó események helyszíne a belváros. Emlékezetes marad, amikor húsklopfolóval estek egymásnak a városháza előtt.

Ismert, a baloldali városvezetés és közgyűlési többség az első intézkedések között döntött arról, hogy megszünteti a szombathelyi közterület-felügyelet önállóságát, és az a polgármesteri hivatal keretein belül működik.

Ez is érdekelheti:  Szakértő: A Robert Fico elleni merényletben a békepártiságot és a keresztény értékeket érte támadás

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük