KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: Pedofília, elnöki kegyelemmel…

Nem szívesen bírálunk közjogi méltóságot, de ez esetben, minimum, kérdéseket kell föltennünk.

Ha állandóan azt szajkózza minden politikus a mi jobb oldalunkon, hogy a pedofília meg-, és elítélésében nincs kegyelem, akkor hogy történhetett meg, miszerint egy, a pedofil bűncselekményben bűntárs, bűnsegéd, e bűncselekményt illetően elnöki kegyelemben részesült?

Miért nem került azonnal nyilvánosságra, a „Budaházy-ügyben” elnöki kegyelemben részesítettek nevével együtt, a pedofíliát évekig eltitkoló és azt segítő igazgatóhelyettes neve is?

Ha bárki, egy akármilyen bűncselekmény sorozatról tud, de azt nem jelenti a rendőrségen, illetve segít az eltusolásban, akkor ezután az ilyen ügyekben nincs büntetési tétel, automatikusan kijár az elkövetőnek az elnöki kegyelem?

A jobboldali média miért nem helyteleníti, miért nem emel szót az elnöki döntés miatt?

Budaházyéknak, akiknek az ítéletét a törvényesség és a bírói függetlenség alapos megkérdőjelezhetősége, azaz politikai meggondolás (érzékenyítés) alapján mondta ki a bíróság, miért nem járt a büntetett előélet és a további hátrányok eltörlése, ahogyan a pedofíliával szoros kapcsolatba hozható igazgatóhelyettes ezt, az elnöki kegyelemben megkapta?

A nemzeti oldal döbbenten vette tudomásul a döntés napvilágra kerülése után, az Elnök Asszony ebbéli intézkedését, de, mert az ellenzék médiumai felkapták az ügyet, nem mert hangot adni nemtetszésének, hiszen akkor egyet kellene értenie egyes baloldali-liberális véleményekkel. (Sok más esetben is ez történik, ami arra enged következtetni, hogy az ellenzék ily módon összejátszik a kormánypártokkal!) Ez esetben viszont, olyan kirívó erkölcsi kérdésről van szó, amelyben a nemzeti oldal hallgatása súlyos bűn! A gyermekek elleni bűncselekmények akkor is azok maradnak, ha hazánkba látogat a Vatikán államfője, és akkor is, ha azokat az ellenzék is kifogásolja.

Nem tudjuk, van-e lehetőség visszavonni egy elnöki kegyelmi határozatot, ahogyan az állampolgárság már számos esetben visszavonásra került, de ha volna erre mód, akkor jó lenne korrigálni a pedofíliát elnöki kegyelemben részesítő döntést, hiszen ez a döntés mintegy magyarországi előszobája a pedofília nemzetközileg sürgetett elismerésének, az európai „értékek” közé való besorolásának.

Kérjük tehát, hogy Elnök Asszony, az ügy súlyosságát mérlegelve vizsgálja felül a pedofíliával szorosan összefüggő bűncselekményért elítélt igazgatóhelyettes ügyének kegyelmi döntését, ugyanis az, közfelháborodást okozott és szemben áll minden keresztényi tanítással is!

Ez is érdekelheti:  Megszólalt Kamala Harris, miután Joe Biden a javára visszalépett az elnökjelöltségtől

„De aki megbotránkoztat csak egyet is ezek közül a kicsik közül, akik hisznek bennem, jobban járna, ha malomkövet kötnének a nyakába és a tenger fenekére vetnék.” (Mt. 18, 6.)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)Kiemelt képen Novák Katalin köztársasági elnök / Fotó: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Stoffán György: Pedofília, elnöki kegyelemmel…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük