KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: Egyetért Krisztussal – kirúgva!…

A jámbor katolikus, 2023 novemberében, kissé szédelegve néz körül. Hiszen, olyan világot élünk, olyan világban neveljük gyermekeinket, amely nem sok jót ígér, ha a jövőre tekintünk és megpróbáljuk elképzelni, hogy katolikusként, tágabb értelemben keresztényként lehet-e majd élni, megvallhatjuk-e hitünket és netán még példamutató élettel, szeretettel lehetünk-e a Jézushoz hű testvérek felé – nyilvánosan?

A katolikus egyház történetében nem volt még olyan pápa, mint a mai római püspök, aki akkora káoszt teremtett jezsuita, renegát felfogásával, amelynek néhány részletét maga Luther is mélyen elítélné. Ám, a keresztény embernek nem csak Bergoglio pápa úr miatt van jó esélye reszketni a jövőtől, hanem azért is, mert a honi keresztényüldözés is közelíti a tűréshatárt, de a törvények és a kellő egyházi, állami odafigyelés messze nincs arányban a keresztényellenesség veszélyeivel. Ennek ékes bizonyítéka a Nagykovácsiban (a Nagyszénás hegyen) felgyújtott kereszt, amelynek visszaállítása ellen a közösségi oldalakon Néró császár és Rákosi elvtárs kései utódai, hihetetlen gyűlölettel kommentálnak. Azok, akik évszázadok óta ezt teszik, ám ma igen nagy pofával és gyilkos indulatokkal védik a természetet a mintegy, egy négyzetméteres betonalap okán. Igaz, a hatalmas területeket felölelő napkollektor-telepek, ugyanezen kommentáló, elvakult prolikat egy csöppet sem zavarják. Csak és kifejezetten a kereszt veszélyezteti a világon egyedül Nagykovácsiban honos rovarféléket.

Keresztet égettek Szent István napján, egymásnak estek a lakók

Az ember elgondolkodik, hogy miként védheti meg egyházát, hitét… ám, nem várt helyről jön a még nagyobb pofon: A Vatikánból. Az öreg jezsuita kirúgta a texasi püspököt, Msgr. Joseph E. Stricklandot, mert ellenzi az abortuszt, az LMBTQ-t, és ragaszkodik Jézus parancsaihoz, a Szentíráshoz, annak minden betűjéhez és ékezetéhez… Igaz, teszi ezt „balgán”, a római püspökkel ellenkezve. És itt megáll az ész… és a tudomány. Illetve, a tudomány nem áll meg, de beáll a tehetetlenség, a lélek és a gondolat megdermed! Ma, a keresztény ember tehát, emberek botor gondolataitól kell, hogy függjön hitében, Jézussal ellentétben is? Nem Jézustól, nem az isteni parancsoktól, hanem egy öreg felforgató ködös elméjében született elkpzeléstől, a vén jezsuitától, aki az igaz hit hirdetőit, aki nem ért egyet vele, egyszerűen megsemmisíti, eltapossa, mint a nagykovácsiban visszaállítandó kereszt miatt veszélyeztetetté vált bogarakat.

Ez is érdekelheti:  Kiderült Magyar Péter csúnya titka, lelepleződött a díszes társaság

Mit tehet tehát az ember, ha a lelkiismerete, hite, az általa tanultak ellenkeznek az éppen – többek szerint a világpolitika irányítóinak akaratából és elképzelései szerint – uralkodó egyházvezető jezsuitizmusával, hittagadásával, Krisztus-nélküliségével? Köteles volnák a pokolba vezető útra térni, csak azért, mert egy jezsuita erre utasít? Nem! Nem, és nem! Jézus tanítását és parancsait, senki, még Róma püspöke sem írhatja felül! A Kereszt felállítását pedig egyetlen tudományoskodó gazember sem akadályozhatja meg! És egyetlen keresztány ember sem köteles eltűrni a megalázatást, ugyanis Jézus is kikérte magának azt, hogy a poroszló arcul ütötte… A jámbor kereszténynek, a Krisztust követő embernek nem kötelező, és nem isteni parancs hülyének és minden megaláztatást elviselőnek,  ezzel pedig hovatovább öngyilkosnak lennie! Az önvédelem és a hitvédelem nincs tiltva! Mindkettő csupán jogos önvédelem!

A sokak által ismert és szeretett barátom, Karcsi atya mondta évekkel ezelőtt, hogy „ma nem papokat nevelünk, hanem vértanúkat”… és minden bizonnyal igaza volt/van! Hiszen, aki ma vállalja a papságot, az isteni hívást, az vagy karrieristaként behódol a jelen világ megtévedt, Krisztus-ellenes tanainak, vagy titokban hirdeti Isten Igéjét, amíg teheti… És, kézről kézre adják majd a Mennyország kulcsát ezek a bátor fiatalok, titkon hirdetve az Evangéliumot… Jézust.

A jámbor katolikus tömeg pedig, követve e fiatal, bátor papokat, felépíti majd a ma romokban heverő igaz, krisztusi egyházát, amelyet a kirúgott püspökök és papok, a német katolikus egyház, az eladott és kuplerájjá alakított templomok, a nők által vitt, és így megszentségtelenített monstranciák, az LMBTQ-s papok úgy jelképeznek szerte a világban, mint a harcok után, a harctéren maradt, büdösödő hullák.

Ma csak egyet tehet a keresztény ember: imádkozik és kéri a Szentlélek közbelépését a sátáni Krisztus-gyalázás ellen. És amíg tudja és amíg lehet, felállít a Nagykovácsiban elégetett kereszt helyébe az újat, és világgá kürtöli a halálos veszélyt… Mert ma a keresztények holokausztja készülődik világszerte, egy olyan Isten iránti gyűlölettel, amely a Sátántól ered…, de végül oda is tér vissza. Mert ami a sötétségből indul, az a sötétségen át a sötétségben ér véget.

Ez is érdekelheti:  Újabb fenyegetés Donald Trumpnak

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük