Stoffán György: A KATA és a társadalom… (a nép hangja)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Érdekes monológot hallgattam végig KATA-ügyben a budapesti, nem éppen gyors tömegközlekedésnek köszönhetően… Nem mondom, hogy a szívemből szólt, de sokban egyetértettem – az ez esetben Fideszes – háborgó polgártársammal, aki bayeri magaslatokat túlszárnyalva végig káromkodta a 4-6 villamos vonalát, s minden pártfüggetlen sérelmét kiadta vele utazó barátjának, aki alig-alig tudott megszólalni…  

„Hogy a k…va anyjukba van pofájuk év közben belenyúlni ebbe az egészbe? Két munkahelyem van és a KATA csak kiegészítés, amikor kedvem, megrendelésem és időm van, akkor a KATA-val még tudtam pénzt csinálni. Nem elég ezeknek, hogy a két munkabéremből mindent levonnak? Kétszer fizetek minden járulékot, adót, minden lóf@szt. Ők bezzeg megemelik a pénzüket, milliókat vágnak zsebre akárhol ülnek abban a kib@szott patkóban… a mások rohadék csapat meg sem szavazta a KATA-t, most meg pont ők cirkuszolnak. Ekkora szemeteket a világ nem hordott a hátán. És b..ki a Facebookon meg az a sok hülye, akinek fogalma nincsen erről, úgy osztja az észt, mint egy közgazdász. Most mindenki csaló ezeknek a seggfejeknek, aki KATA-zott.  Micsoda züllött szemét társadalom ez? Potenciális bűnözőnek nézik a társadalmat. A pártok mindent megígérnek a választások előtt, aztán nesze b@meg, Most visszamondhatok három-négy megrendelést, mert cégnek nem adhatok számlát… A fodrász, a kocsmáros, a boltos KATA-zhat, de ők, eddig sem adtak számlát. A tetves multi, aki KATA-ra szorította a dolgozóit, nem fizetett adót, járulékot… na ők csaltak. Nem az egyszerű embereket kellene b@szogatni, hanem a gazembereket. Egy haverom cégeknek dolgozik, KATA-s, de nem kereste hülyére magát rengeteg munkával… négy gyereke van, és ettől a pillanattól kezdve befuccsolt.

A legtöbb véleményvezér azt sem tudta mi a KATA, de most leadócsalóz mindenkit… Mocskos, kib@szott, rohadék proli társadalom ez. És ezt is egy DK-s komcsi csinálta… A hülyébb Fideszesek meg örülnek, hogy a másiknak szarabb lesz. Tiltakozni meg nem lehet, mert ott vannak már Timikéék hőzöngeni… na ezeket kellene elsöprűzni a Kossuth térről…  mert ők ellenezték a KATA-t. Nem baj b@meg… a lényeg, hogy annak a háromszáz szarházinak megvan a havi egy-két-három millája. Mi meg befogadjuk a hoholokat, és nem KATA-zunk. Hogy én még egyszer nem megyek szavazni, na, az biztos. Hátba támadnak azok, akikben bíztam. És az is biztos, hogy itthon nem fogok többé adózni. A tótoknál leszek vállalkozó, ha itthon a Fidesz-kormány alatt egy DK-s megszivathat… „ – fejezte be KATA-monológját az utastárs… Érintettként elgondolkodtam a hallottakon… és nem értem, hogy ilyen gyűlölettel teli, bizonytalan világban miért kell generálni újabb és újabb belső problémákat, gyűlölködéseket és megszorításokat, hiszen ezek hamarosan jönnek majd maguktól. Ismét egy gyorsan jött, előkészítetlen, logikát nélkülöző és sokakat a kormány ellen fordító intézkedés. Pedig kétezer éve még tudták… ma már nem: Salus populi, suprema lex!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük