BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Steven Seagal: Putyin a legnagyobb élő politikai vezető a világon!

Megünnepelték a hollywoodi filmsztár 70. születésnapját az orosz fővárosban.

Steven Seagal olyanokat hívott meg, akik Vlagyimir Putyin legszorosabb szövetségesei. A vasárnapi ebéden mondott tósztjában ismételten hitet tett Putyin és követői mellett. Az Úszó erőd, az Ölve vagy halva, a Nico akcióhőse olyanok társaságában ünnepelt, mint Margarita Szimonjan a Russia Today főszerkesztője, vagy az ismert televíziós műsorvezető, Vlagyimir Szolovjov. Mindketten rajta vannak az uniós szankciós listán, amelyet azután rendeltek el, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát.

Az egybegyűltekhez nyakig begombolt fekete ingben, orosz tolmáccsal az oldalán beszélő akciólegenda azt mondta, hogy szerinte

Putyin az egyik legnagyobb élő politikai vezető, ha nem a legnagyobb!

Majd arról beszélt, hogy a teremben lévők az ő családja, az ő barátai, és hozzátette: „Szeretlek benneteket, és mi mindannyian összetartozunk, jóban-rosszban.” Az ukrán háborúról korábban a Fox Newsnak azt mondta: „Legtöbbünknek vannak barátai, rokonai Ukrajnában és Oroszországban. Mindkét országra úgy tekintek, mint egy családra, és hiszem, hogy csak egy  külső erő az, amely hatalmas pénzeket költve propagandára igyekszik egymásnak ugrasztani őket. Azért imádkozom, hogy mindkét állam jusson el egy mindenki számára pozitív, békés megoldásig.”

Az amerikai színész Putyin egyik leghűségesebb barátja, követője. Az államfő 2016-ban írta alá azt az elnöki rendeletet, amely orosz állampolgárságot biztosított Seagalnak, aki mindvégig támogatta a Krím félsziget elcsatolását. Ezután kitiltották Seagalt Ukrajnából. Az amerikai filmszínészt Putyin 2018-ban különleges megbízottnak nevezte ki. Feladata lett volna az orosz és az amerikai kulturális kapcsolatok erősítése – írja összesítésében az Independent.

Vadhajtások

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük