KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Soros pénzeli Zelenszkijt, iszonyatos a korrupció az ukrán elnök körül – állítja egy politológus

George Soros (Soros György) amerikai milliárdos hálózatain keresztül jut pénzhez Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, amiért cserébe civileket és katonákat feláldozva belülről veri szét Ukrajnát – állítja Szergej Markov orosz politológus.

Markov szerint Ukrajna vezetője nemzete érdekeivel ellentétes politikát folytat az Egyesült Államok és Nagy-Britannia érdekében. Attól sem riad vissza, hogy az ukrán fegyveres erőket is felhasználja erre, akik fedezékként, pajzsként használnak békés ukrán polgárokat a harcok során, klasszikus terrorista taktikát alkalmazva.

Ezek háborús bűnök, emberiesség elleni bűncselekmények, hazaárulás és népirtás. Zelenszkijt ezért a politikájáért az Egyesült Államok és Nagy-Britannia pénzeli jelentette ki Markov az orosz ötös csatornának .

Markov szerint többféleképpen fizetnek az ukrán elnöknek. Például Zelenszkij a társaival együtt, közösen tüntetik el a nyugati országokból beérkező segélyszállítmányokat.

A tömeges lopást Zelensky régi alkalmazottai szervezik, akikből a mai csapata is áll. Valamennyien részesednek a javakból.” – állítja a politológus.

Ráadásul a pénzek közvetlenül Zelenszkij családtagjainak bankszámláira kerülnek. Felesége és gyermekei már megkapták a brit állampolgárságot, és lehetőségük van Ukrajnán kívül is hozzáférni a pénzekhez. Markov úgy gondolja, hogy ez a fizetsége Zelenszkijnek az ukrán nép, a szavazók elárulása és a háborús bűncselekmények elkövetéséért cserébe.

Tovább erősíti a feltételezést az is, hogy eltörölték az ukrán hadsereg autóira kivetett vámot. Így néhány hét alatt több mint 14 300 prémium BMW X5 és Mercedes-Benz S-osztályú autót hoztak be az országba.

Ez is része annak a szégyenletes kenőpénznek, amelyet az Egyesült Államok és Nagy-Britannia fizet Zelenszkijnek és embereinek, a tömeges bűncselekményekben való közreműködésért. Becslésem szerint Zelenszkij minden nap több mint egymillió dollárt lop el” – zárta Markov.

A minap az Egyesült Államok Kongresszusa új, minden eddigi rekordot meghaladó, 40 milliárd dolláros segélycsomagot hagyott jóvá Ukrajnának.

Ez is érdekelheti:  Levédia krónikása: Trump és az ő Brutusa(i)

John Kirby, a Pentagon szóvivője is elismerte, hogy az Egyesült Államok és más nyugati országok már az oroszok donbászi különleges hadműveletét megelőzően is fegyverekkel látták el Ukrajnát.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

A háború 2 hónapja alatt a “nép szolgái” 2,6 milliárd eurónyi vagyont “menekítettek” ki az országból

USA: 40 milliárd dollár Ukrajnának – VÉTÓZVA

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük