KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Soros pénzeli Zelenszkijt, iszonyatos a korrupció az ukrán elnök körül – állítja egy politológus

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

George Soros (Soros György) amerikai milliárdos hálózatain keresztül jut pénzhez Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, amiért cserébe civileket és katonákat feláldozva belülről veri szét Ukrajnát – állítja Szergej Markov orosz politológus.

Markov szerint Ukrajna vezetője nemzete érdekeivel ellentétes politikát folytat az Egyesült Államok és Nagy-Britannia érdekében. Attól sem riad vissza, hogy az ukrán fegyveres erőket is felhasználja erre, akik fedezékként, pajzsként használnak békés ukrán polgárokat a harcok során, klasszikus terrorista taktikát alkalmazva.

Ezek háborús bűnök, emberiesség elleni bűncselekmények, hazaárulás és népirtás. Zelenszkijt ezért a politikájáért az Egyesült Államok és Nagy-Britannia pénzeli jelentette ki Markov az orosz ötös csatornának .

Markov szerint többféleképpen fizetnek az ukrán elnöknek. Például Zelenszkij a társaival együtt, közösen tüntetik el a nyugati országokból beérkező segélyszállítmányokat.

A tömeges lopást Zelensky régi alkalmazottai szervezik, akikből a mai csapata is áll. Valamennyien részesednek a javakból.” – állítja a politológus.

Ráadásul a pénzek közvetlenül Zelenszkij családtagjainak bankszámláira kerülnek. Felesége és gyermekei már megkapták a brit állampolgárságot, és lehetőségük van Ukrajnán kívül is hozzáférni a pénzekhez. Markov úgy gondolja, hogy ez a fizetsége Zelenszkijnek az ukrán nép, a szavazók elárulása és a háborús bűncselekmények elkövetéséért cserébe.

Tovább erősíti a feltételezést az is, hogy eltörölték az ukrán hadsereg autóira kivetett vámot. Így néhány hét alatt több mint 14 300 prémium BMW X5 és Mercedes-Benz S-osztályú autót hoztak be az országba.

Ez is része annak a szégyenletes kenőpénznek, amelyet az Egyesült Államok és Nagy-Britannia fizet Zelenszkijnek és embereinek, a tömeges bűncselekményekben való közreműködésért. Becslésem szerint Zelenszkij minden nap több mint egymillió dollárt lop el” – zárta Markov.

A minap az Egyesült Államok Kongresszusa új, minden eddigi rekordot meghaladó, 40 milliárd dolláros segélycsomagot hagyott jóvá Ukrajnának.

John Kirby, a Pentagon szóvivője is elismerte, hogy az Egyesült Államok és más nyugati országok már az oroszok donbászi különleges hadműveletét megelőzően is fegyverekkel látták el Ukrajnát.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

A háború 2 hónapja alatt a “nép szolgái” 2,6 milliárd eurónyi vagyont “menekítettek” ki az országból

USA: 40 milliárd dollár Ukrajnának – VÉTÓZVA

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: