KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

USA: 40 milliárd dollár Ukrajnának – VÉTÓZVA

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Paul Rand kentuckyi republikánus szenátor megakadályozta a mintegy 40 milliárd dollár értékű Ukrajnának szánt, további segélycsomag juttatásáról szóló törvényjavaslat gyors elfogadását – írja Bloomberg.

Paul Rand azt szeretné elérni, hogy a szenátus átszövegezze a törvényjavaslatot, bár mint mondta, akkor is ellene fog szavazni, mivel ez a csomag tovább növeli majd az Egyesült Államokban az inflációt és az államadósságot is.

„Ez az Ukrajnának szánt „ajándék” megegyezik Oroszország katonai költségvetésével, mely összeg nem hever csak úgy a lábaink előtt, Kínától kell kölcsönkérnünk, hogy aztán később azt Ukrajnának adjuk „

-mondta a szenátor.

Paul Rand megjegyezte, hogy a törvényjavaslat valószínűleg végül elfogadásra kerül, de nem olyan gyorsan, mint ahogyan azt tervezték. A szenátoroknak először meg kell vitatniuk Rand javaslatait és csak utána szavaznak arról. Minderre pedig csak a szenátus munkájában következő több napos szünet után kerülhet sor.

Kapcsolódó:

Ez is érdekelheti:  Levadászlak titeket! – baloldali aktivista fenyegette meg a kormánypárti képviselőket a Parlamentben

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük