KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Soros: „Óriási győzelem Orbán számára”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ajánlom szíves figyelmébe Gyurcsányné, szül. Dobrev Klára asszonynak és a többi bal – és libsi álmodozónak főnökük, Soros György saját újságjában megjelent friss írását a tegnapi bazi nagy Orbán vereségről…

Szerencsétlen agyhalottak, innentől nem velünk vitatkoztok, hanem Gyuri bácsival…

Néhány kiemelés az írásból a Telex szemlézése alapján:

„Soros: A lehető legrosszabb kompromisszum született”

„Soros György véleménycikkben bírálja a csütörtök este megszületett, jogállamisággal kapcsolatos kompromisszumot”

„Soros szerint a vétóval való fenyegetőzés Orbán részéről csak blöff volt, aminek Merkelék sajnos bedőltek.”

„A milliárdos úgy véli, hogy a Merkel, Orbán és ‘Lengyelország de facto vezetője’, Jarosław Kaczyński miniszterelnök-helyettes által kialkudott kompromisszum ‘a lehető legrosszabb, ami születhetett’, és három alapvető hibája van:

A három vezető által elfogadott megállapodás lényegesen gyengíti a jogállamisági kitételt.

A jogállamisági kitétel életbe lépése akár két évet is csúszhat a mostani megállapodás értelmében, ami óriási győzelem Orbán számára, hiszen ez könnyen azt jelentheti, hogy a jogállamisági kitétel csak a 2022-es választások után lép majd életbe.

Az EU-csúcs végén elfogadandó nyilatkozat értelmében az Európai Tanács túllépi a hatáskörét azzal, hogy korlátozza az Európai Bizottságot abban, hogy saját maguk értelmezhessék és végrehajthassák a megszavazott EU-s törvényeket, ami veszélyes precedenst teremt.”

Ismételjük csak meg a legfontosabbat:

„A jogállamisági kitétel életbe lépése akár két évet is csúszhat a mostani megállapodás értelmében, ami óriási győzelem Orbán számára”

„Óriási győzelem Orbán számára” – mondja ezt Soros György!

Klárika, Timcsike, Bernike és a többi agyhalott! Sikerül ezt a négy szavas egyszerű, ámde tényszerű mondatot értelmeznetek, vagy már ez is meghaladja képességeiteket?

Szőnyi József

Hungary First

NIF kommentár:

Gyurcsányék az internacionálét éneklik, avagy a milliárdosok megéneklik a kisemmizett proletárok életét, amikor még Gyurcsány felesége Dobrev Klára nem volt „gyakorló” politikus. Akiket mindenki ismer: Lendvai, Bajnai, Gyurcsány. Jó, ha nem feledjük! Nemzetköziség, nemzetek nélkül, vagyis Európai Egyesült Államok Brüsszel és a háttérhatalom maradéktalan kiszolgálása. Ez a megvalósítandó céljuk. 

NIF

Ez is érdekelheti:  Fricz Tamás: Nem állunk meg Schwechatnál

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük