Segítsd, hogy túléljük a vaskort, a sárember korát! – Szabó László, a magyar David Icke 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Lejárt a hazugságok kora. Szép sorjában fellebbennek a fátylak mindenről, amit ez idáig rejtegettek előlünk. Most van itt az ideje annak, hogy mindenki kiteregesse a lapjait, és kiborítsuk a szennyest! Ez már megállíthatatlan és visszafordíthatatlan folyamat. Amit eddig nem lehetett elmondani senkinek, elmondják most mindenkinek! Figyeljük csak meg, hogy mi is történik most! Látható, hogy a mai ember egyszerűen nem tudja, hogy mit is kezdjen a hirtelen elé tárulkozó, rá zúdított rengeteg és sokféle leleplezett hazugsággal!

Lehet, hogy nem véletlen, hogy az összes hazugságot egyszerre, egy időben tárják fel, hogy annyira sok és akkora sokk legyen az az emberek számára, hogy a mindennapi életük fenntartása mellett ne tudjanak vele mit kezdeni? Talán ez is a hatalom előre jól kitervelt módszere, hogy úgy rendezzék és időzítsék a dolgok szemünk láttára történő „tisztára mosását”, elbagatelizálását – mintha azok meg sem történtek volna – hogy az emberek tehetetlensége révén a bűnösök megússzanak mindent? Számukra talán nem világos, hogy a tettek következményeivel való elszámolás nem ezen a szinten történik? Az emberek szeme felnyílt, és a további hazugságokat már nem tűrik el!

A média egy halálos fegyver. Célja, hogy tudatos és szándékos félretájékoztatásokkal, egymásnak ellentmondásos közlésekkel annyira összezavarják az embereket, hogy ne tudják eldönteni, hogy mi igaz, és mi nem az. Már látható jelei vannak, hogy sokan már képtelenek eldönteni, hogy mi jó, és mi rossz, ezzel pedig borul az erkölcs. És mi a helyzet a hollywoodi filmekkel? Szerencsére az igazságról vannak már könyvek, és a fiatalok egyelőre még szeretnek olvasni. Ők még tudnak tisztán gondolkodni, tisztán látni, mert még nem vésődtek mélyen beléjük a manipulatív programok, és szerencsére nekik már ezekre nincs is befogadókészségük. Előttük az élet, ami közös jövőnk. Mi pedig felelős, tudatos szülőként adhatunk a kezükbe korunk csalafintaságait leleplező, igen érdekfeszítő, felvilágosító könyveket! Szabó László és Jakab István beszélgetése A Sárember trilógia könyvek elérhetőségei: Weboldal: https://saremberkora.hu/ Facebook oldal: https://www.facebook.com/moneypulacio/ A könyvek megrendelhetők: layoutocska@gmail.com

VNTV – VIVA NATURA TELEVÍZIÓ

EMLÉKCSINÁLÓK – A könyv (megrendelési oldal)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük