2024. JÚNIUS 2. VASÁRNAP

A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON

JELENTKEZZ ZÁSZLÓVIVŐNEK IDE KATTINTVA!

TOVÁBBI RÉSZLETEK: https://1848.magyartrikolor.hu


     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Salvini ezzel egy óriási brüsszeli hazugságról rántotta le a leplet

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Szíjjártó Péter külügyminiszter közösségi oldalán írta meg véleményét a Matteo Salvini körül kialakult helyzetről

A liberális mainstream sajtó diadalittasan tudósít arról, hogy az olasz parlament felsőháza megvonta a mentelmi jogot Matteo Salvinitól.

Attól a Matteo Salvinitól, aki nem akarta engedni, hogy az illegális bevándorlók, az embercsempészek és szövetségeseik, az úgynevezett NGO-k kinevessék az olasz és az európai törvényeket, és minden létező szabályozást megsértve, önkényesen kikössenek Olaszországban, ezáltal illegálisan bejöjjenek Európába.

Salvini úgy döntött, megvédi Olaszországot és megvédi Európát. Úgy döntött, hogy bebizonyítja: amit Magyarország megtett a szárazföldön, az megtehető a tengeren is, azaz igenis lehetséges Európa külső határainak megvédése szárazon és vízen egyaránt.

Matteo Salvini ezzel egy óriási brüsszeli hazugságról rántotta le a leplet. Mást sem hallottunk ugyanis az elmúlt években, mint hogy a tengeri határok védhetetlenek. Matteo Salvini bebizonyította: Európát meg lehet védeni a tenger felől is. Ehhez csak annyi kell, hogy vegyük komolyan saját szabályainkat és szerezzünk érvényt nekik. S tegyük végre világossá: a határok átlépésének szabályai vannak. Ezeket pedig mindenki köteles betartani.

Matteo Salvini köszönetet, nagyrabecsülést és kitüntetést érdemel.

Forza Matteo!

Tegyük hozzá: Matteo Salvini népszerűségi indexe jelenleg is igen magas Olaszországban, függetlenül attól, hogy akár az olaszországi, akár a magyarországi szocilibsi újságírók, sajtótermékek és közvéleménykutatók mindent megtesznek azért, hogy egy zuhanó csillagú Salvinit mutassanak fel. Ne feledjük, a volt olasz belügyminiszter igencsak esélyes az miniszterelnöki székre és ha a csillagpárt nem házasodik össze a szocialistákkal, amihez beleegyezésével áldását adta az olasz államelnök is – ezzel megpuccsolva az előrehozott választást – most ő lenne a miniszterelnök. Tehát a szoclibek és a háttérhatalom olasz kitartottjainak célja Salvini kiiktatása.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Fico, majd Orbán - újabb szempont

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük