KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Sajnos, ennek még lesz folytatása… – A Luganszk elleni 2014-es ukrán terrortámadás

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nyolc évvel az ukrán városokra mért orosz légicsapások előtt.

I.

Emlékeztetőül: 2014 májusától – miután Joe Biden akkori amerikai alelnök Kijevben SZEMÉLYESEN SÜRGETTE MEG ANNAK ELINDÍTÁSÁT – a két hónappal korábban az USA ÁLTAL HATALOMRA JUTTATOTT NACIONALFASISZTA BÁBREZSIM, “Terrorellenes Művelet” néven, büntető expedíciót indított a forrongó Donbassz pacifikálására.

A terrorellenes művelet TIPIKUSAN RENDŐRI feladatát A HADSEREG, illetve a hozzá csatlakozott szélsőséges félkatonai alakulatok, az oligarchák által létrehozott magánhadseregek, ilyen-olyan terrorkülönítmények hajtották végre. Mégpedig az akkor még FEGYVERTELEN, VÉDTELEN LAKOSSÁG ELLENI, hadüzenet nélkül megindított SZABÁLYSZERŰ HADMŰVELETEK FORMÁJÁBAN. Mely hadműveleteknek része volt a békés település ellen végrehajtott ÉJSZAKAI rakétatámadás is.

EZ MÁR ÖNMAGÁBAN IS HÁBORÚS BŰNTETT! A nemzetközi hadijog ugyanis úgy rendelkezik, hogy hadműveletek idején is maximális kímélettel kell lenni a polgári lakosság iránt.

A látottakról nekem több dolog is eszembe jut.

1. Oroszország – noha jó ideig maga is ódzkodott a “háború” kifejezés alkalmazásától – mégsem leplezte készülő akcióját megtévesztő elnevezésekkel. Akcióját “Különleges KATONAI Műveletnek” nevezte. Márpedig egy katonai – had- – műveletnek óhatatlanul áldozatul esnek civil lakosok is.

Az sem mindegy, persze, hogy A HARCOK SORÁN polgári célpontok is károkat szenvednek, elpusztulnak. Vagy ROMBOLÁSUK módszeresen, tervszerűen, tudatosan történik.

A látott videó felvételekor harcok folytak, csakugyan, A VÁROS REPÜLŐTERÉÉRT. Az ukránok azonban itt nem a repülőteret, hanem MAGÁT A VÁROST LÖVIK. Éjnek idején.

2. Miközben az egész nyugati világ ma az ukrán városokért és lakóikért jajveszékel, ma már senki sem emlegeti a rommá lőtt német városokat, A HADMŰVELETEK ÁLDOZATÁUL ESETT HÁROMMILLIÓ NÉMET ÁLLAMPOLGÁRT.

Miért is nem? Mert úgy adódott, hogy A HITLERI NÉMETORSZÁG ROBBANTOTTA KI AZT A (VILÁG)HÁBORÚT, amelyben aztán AZ AGRESSZOR ORSZÁG is elveszítette 3 millió civil polgárát. Mely Németország, annak hadserege, légiereje bombázta Rotterdamot, Londont, az általuk ostromlott szovjet városokat. Földig rombolta a fronttól távol eső, békés Coventry középkori katedrálisát. Utánuk kő kövön nem maradt Varsóból, szovjet városok százaiból. Ilyen előzmények után vált romhalmazzá Berlin, Frankfurt, Würzburg.

Drezda külön eset. Úgy szenvedte el a hagyományos eszközökkel végrehajtott legpusztítóbb légitámadást, hogy a városban jószerével nem volt semmi ipar. Kevesen figyelnek föl azonban ennek dátumára: az 1945. február 13-rol 14-re virradó éjszaka. Vagyis véget ért a JALTAI KONFERENCIA napja. Amelyen eldőlt: Kelet-Németország egy sor, amerikaiak által elfoglalt városa a szovjet megszállási övezethez kerül.

Csikós Sándor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: