KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Röhejes és egyben aljas a Washington Post

Azzal vádolja Magyarország Miniszterelnökét, amit az ukránok tesznek. Többek között azt vetik a szemére, hogy elnyomja az ellenzéket. Nem tudom eldönteni, hogy ezek tényleg ennyire ostobák, aljasok, vagy úgy gondolják, ha minél többször mondják, írják le ezeket a dolgokat, akkor előbb-utóbb, mi, magyarok is fogékonyak leszünk rá és minden betűt elhiszünk, amit ezzel kapcsolatban leírnak.

Nos, lehet, hogy Amerikában így működnek a dolgok, de ez nem igaz a magyar népre.

Már olyan sokszor leírtam, hogy ránk, magyarokra, az ő ideológiájukat nem tudják ráhúzni, mert ilyet csak ostoba emberekkel lehet megtenni. Nem szeretném az amerikai nép „gondolkodását” minősíteni, de hatalmas különbség van közöttünk. Eddig is minden tevékenységük, amit ellenünk elkövettek, megbukott. Gondoljunk csak a guruló dollárokra, amit a legtöbb magyar ember elítél, de még sorolhatnám, hogy milyen beavatkozások voltak Magyarország belügyeibe, a hazai ellenzék árulásának a segítségével. Gusztustalan a próbálkozásuk minden tekintetben, úgy az amerikai vezetés, a magukat magasra tartó amerikai publicisták, megmondó emberek, az összes ukrán vezető, élen a ripacs elnökükkel, na, és a magyar ellenzékkel egyetemben. Nem lesz nekik elfelejtve semmi, amit ellenünk tettek, vagy eztán tesznek, többek között az ukrán vezetők, és az őket segítők, de a lakósságuknak is jó nagy része. Hiszem, hogy nem is olyan sokára majd eljön az, az idő, amikor, ha nem is kérnek bocsánatot, mert ők nem olyan (családból) származnak, de legalább lenyugodnak a kedélyek és egy kicsit hátrébb lépnek.

Minél előbb vége kell, hogy legyen ennek a háborúnak és minél előbb meg kellene adni minden nemzet polgárának a tiszteletet, nem pedig üldözni őket, és ez nem csak az ukránoknak szól.

Nem elég az emberek sok keserve, még az önbecsülésüket, életüket is elvennék, ha tehetnék.

Ez is érdekelheti:  Újabb megrendezett jelenet a kijevi gyermekkórházat ért csapás után készült videó?

Továbbra is számíthatunk a külföldi nyomásgyakorlásra, úgy az EU, vagy más nagyhatalmak részéről, de kár a gőzért. Bennünket nem olyan könnyű megtörni, mert mi, magyarok, egy túlélő nép vagyunk.

Bármit képesek vagyunk túlélni és mindent újjá építeni.

A jövőben is támogatjuk Orbán Viktort és kormányát, nem hagyjuk eltaposni őket, mert azzal bennünket is eltaposnának.

Most kell az igazi összefogás, a meg nem alkuvás, nincs más alternatíva.

Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!

 

Sándor Kinga – Hungary First

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük