Radical Puzzle: Jobbik március 15. (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9WLFnDVRMgY]

RadicalPuzzle

0 thoughts on “Radical Puzzle: Jobbik március 15. (videó)

 1. Jó volt ott lenni,még a hideg,fagyos szél ellenére is!
  A Kormoránnak pedig nagyon örültem,mert ez bizony egy jel hogy hol a helye az igaz ,szivében is magyarnak.Aki mást állit,az a végünket akarja!
  Most olvastam a Kárpáti Harsona oldalán a MO-i Szabadkőmüvesekről.Mindenkinek ajánlom megnézni,és elgondolkodni a látottakon.Kik is képviselnek minket a magyar parlamentben innen is és onnan is.Nyiljon fel végre a szeme mindenkinek.
  Arról már nem is beszélek,hogy szintén mai hir a Fidesz közeledése a HIT gyülekezethez,és viszont.Én ebből biztosan nem kérek. Hol van a szemük,az eszük a régi volt kedves Fideszes barátaimnak? Ezt akarjátok,egy szektát?

 2. Ezeknek már semmi sem szent. Főleg a Fidesznek, amely pártutasításba adta, hogy a Hír-Tv-n, és az Echo-Tv-n nem szerepelhet jobbikos szimpatizáns, a Jobbik nevét is csak mocskolni lehet, mint ahogy a mai Hír-Tv műsorban is két nyakkendős görény tette. Orbán nagyon fosik, de van is miért, egyre többen veszik észre az aljasabbnál aljasabb módszereit, hogy az MSZP-vel koalícióban átmentse a közös hatalmukat.
  A Fidesz és MSZP olvasatlanul írta alá a Lisszaboni szerződést, a 600 milliárdos bankmentő csomagot, most pedig az egész húsz éves hazaáruló, népirtó és gazdaság romboló közös tevékenységük titkosításáról szavaztak közösen, amikor már nyilvánvalóvá vált a Jobbik parlamenti részvétele. Magyarul, leoltják a villanyt, és csak azt engednék látszani, ami nem terhelő az MSZP-Fidesz hazaáruló, mocskos koalíció számára. A liba-tolvaj Bajnai hazafiként aposztrofálta Orbánt, és Mesterszarházit is, mocskos politikai mutyit nézhetünk most végig a Fidesz és az MSZP között. És ez világosítja meg azt a tényt, hogy eddig is szövetségben adták, árulták hazánkat, irtották népünket, és építették az új, izraeli honfoglalóknak a lakóparkokat.
  A Jobbiknak 85%-al kell bejutni a parlamentbe, kitakarítani az összes hazaárulót onnan (Orbánnal együtt), elszámoltatni, és Magyarországból ismét egy „magyar” országot csinálni. Minden másnak a bekövetkezése, s ezt piros, nagybetűkkel képzeljétek el, hazánk és népünk halálát jelenti. „S a sírt, hol nemzet süllyed el népek veszik körül, s az ember millióinak szemében gyászkönny ül”.
  Ami, vagy aki bármi módon kapcsolódik az elmúlt húsz évhez, többé nem szabad, hogy köze legyen hazánk irányításához. Csak egy lehetőséget adott Isten a magyaroknak, amely a megalakulása óta is már történelmet írt, és tett a hazáért, emberek millióinak a szemét felnyitva: a Jobbikot. Isten óvja a hazát minden mástól! Isten óvja népünket a két nagyfejű (MSZP-Fidesz), és több kisfejű, de egy rothadó testű szörnyetegtől! Isten óvjon bennünket a cionista, rabló és népirtó, kapzsi és gátlástalan bűnöző politikusoktól. Isten figyeli az X-et majd április 11-én, és Ő is kéri majd számon, hogy a hazát megmentő helyre, vagy a további pusztítást folytatók kockáiba kerültek-e azok. A mi Istenünk, a magyarok Istene.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük