Dr.Bene Gábor S.: 48 feljelentés a nemzeti ünnepen!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!Illusztráció
Illusztráció

Nézem a televízió híradóját. Megnézem, pedig nem szokásom. Jól tudom, hogy csúsztatnak, félretájékoztatnak, hazudnak! Ezért maradhatnak a helyükön, s ezért kapják a fizetést. Hírt adnak arról, hogy komolyabb rendzavarás nem volt, csak lehazaárulózták a jelenlegi kormányfőt. Csak 48 személyt kellett feljelenteni, s „csak egy legény volt talpon, e vidéken”, akit elő is állítottak!

Lélekben persze azok is rendzavarók voltak, akik már nem tudják elviselni a politikai színház hazugságait, s inkább otthon maradtak beszélgetni a gyerekekkel, vagy pihenni a holnapi idegőrlő munka előtt.

A 48-as szám persze nem véletlen, hiszen mint tudjuk: semmi sem az. A nemzeti ünnepen ma még szerepeltek a haza elárulói, szónokoltak és mocskolódtak, de már az utolsókat rúgják. Véget ért egy újabb szakasza a magyar történelemnek, s a kisstílű bűnözők és politikai törpék után – végre a magyar alsóházban is szerepelnek majd olyanok, akik elkötelezettek egy szebb jövő és egy alkotmányos Magyarország megteremtése érdekében.

(Az, hogy mit fognak elérni még a jövő titka. De végvárként itt van a magyarság évezredes szövetségének felújítója a Magyarok Szövetsége, amely máris az önkormányzati választásokra készül!) Ha lesz elég felhatalmazásuk, akkor visszaszerezhetik a saját közösségük érdekvédelmére létrehozott önkormányzatiságot! Azok pedig, befolyásolhatják az állam működését, és a helyi sikerek oda fognak hatni, hogy az állam se lehet majd többé jogfolytonos, se a Rákosi, se a Kádár diktatúrával, s a közhatalom lecseréli a mostani idegen jogrendet, egy valódi és bevált magyar jogrendre, alkotmányosságra.

A politikusoknak nevezett színészgárda – szónokolt a nemzeti ünnepen. Az ünnep fényét és tisztességét persze nem csak ők homályosítják el, hanem a szövegkönyv megírói és a főrendezők is, például a gyermekszereplők szájába adott bugyuta kérdésekkel, s válaszokkal. Minden az ünnep kifordításának, a nemzettudat lejáratásának az eszközévé vált, még maga a megemlékezés is. Ez is a politikai színház részévé lett annak ellenére, hogy szabadtéren, nemzeti zászlók alatt tartják.

Mesterházi – mint új főszereplő – lelkesen beszél a tömeghez: ”…a középkori Magyarország víziója helyett, modern…” (már nem is hallom mit mond, de az agyam kiegészíti a mondatot a valóság szavaival)… módon fosztottuk ki a nemzetet! „A legnagyobb hibánk a késői szembenézés a korrupcióval! …nincsenek korrupt közösségek!” Azt hiszem, hogy Attila téved, mert van korrupt közösség. Ehhez nem kell túl sok ész, ezt szerintem ma már mindenki átlátja, még Magyarországon is!

Demszky is nyomja a sódert: „…most lehet tapsolni ordibáló barátaim!” Ilyen sértést persze nehéz elviselni a tisztességes emberekből álló megemlékezőknek, mert most politikai maffiózó nevezi őket barátainak! Bár azt a tényt, hogy ez az utolsó beszéde szerintem is jutalmazni kell. Ha nem tapssal, akkor vagyoni átvilágítással! Eljön az ideje annak, hiszen ha lassan is őrölnek a Jóisten malmai, de legalább biztosan. „A jogállami korszak szereplőjeként hamarosan elbúcsúzok.” Ó, mióta várjuk már ezt!

Bokros – a kissé megbokrosodott miniszterelnök jelölt – szintén beállt a nagyotmondók közé, bár ez neki, nem lehet túlzottan nehéz: egy ilyen „komoly” diplomával a zsebében. Arról beszél, hogy: …a tétlenség programja következik…? Én most még hiszek is neki. Mert ha miniszterelnök lenne, akkor biztosan nem tétlenkedne a tönkretételünk kapcsán, ehhez ugyanis csakugyan jól ért!

Orbán Viktor, például hiányolta a nemzetegyesítést a baloldali kormány munkájából. Én is ezt hiányoltam a Fidesz kormány munkájából, a sok egyéb mellett! „Kellenek szigorú alapos és gyors intézkedések…” mondta Viktor, de ezt mi is szeretnénk, ám tud-e elég gyorsan intézkedni, s nem fogja-e majd a társadalomra fogni (ahogy Kádár is ezt tette) a sikertelenséget? Ez utóbbit, az fogja majd előidézni, ha nem lesz elég bátor az új kormány a nemzetközi pénzhatalommal szemben a nemzet valós érdekét képviselni. Már pedig ezt a bátorságot az alsóházi politikai osztály régóta nélkülözi.

Morvai Krisztina beszédéből is megjegyeztem egy fontos mondatrészt: „…felelni fogtok a szemkilövésekért, a törvénytelen perekért, stb.!”

Az egész ország erre vár! Csak adja meg az Isten az igazság lehetőségét, a nemzet felhatalmazását a cselekvésre, s belátást a társadalmi összefogás szükségességére! Adja meg, de ne csak a szavazásra, hanem a nemzetépítő hétköznapokra is. Adja meg az erőt a pártoknak arra, hogy lemondjanak a párt politizálás kényelméről, a nemzeti politika és az erkölcsi szabadságharc javára!

Úgy legyen!
Bene Gábor S.

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Dr.Bene Gábor S.: 48 feljelentés a nemzeti ünnepen!

 1. Kedves Gábor!
  Már ne haragudjon, de Vukics úr nem fogadja el azt az alkotmányos rendet. Vagy mégis?
  Azért jó tudni, hogy az MSZ indul a helyhatósági választásokon. Már régen így gondolom.
  Mivel Ön az MSZ egyik szervező vezetője, tehát ezt igaz hírként könyvelhetjük el.
  Én viszont azt mondom, hogy aki szét akarja szedni a nemzeti egységet, az áruló.
  Az MSZ féle koronás berendezkedés és alkotmány tervezet, egy vicc. Királyság demokratikus keretek között? Ráadásul semmi köze a valódi Szent Korona Tanhoz!
  Köszönöm, hogy újfent bizonyítékot kaptam, arra nézve, hogy az elit hálózatai milyen kiválóan dolgoznak!
  A legnagyobb problémát azonban a magyarok egy részének ostobasága, irigysége, kivagyisága, mérhetetlen egoizmusa, sértődési hajlama okozza.
  Ezek miatt sikerült létrehozni az MSZ-t, megcélozván az MVSZ ellehetetlenítésére, az Posta Imre féle gittegyletet, a TEMPO pártot stb. Ezért jött létre a Halász féle szent korona értékrend, aminek szintén semmi köze a Szent Koronához.
  Addig nem számíthatunk égi segítségre, amíg féktelen individualizmusunkkal nem számolunk le.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük