KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Putyin: Villámgyors csapást mérünk az ukrán konfliktusba beavatkozó külső erőkre

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az elnök arra figyelmeztet, hogy Oroszország nem fog habozni, hogy olyan fegyvereket használjon, amelyekkel egyetlen más ország sem rendelkezik.

Vlagyimir Putyin orosz elnök óva intette a külső erőket az ukrán konfliktusba való beavatkozástól.

“Ha valaki úgy dönt, hogy kívülről beavatkozik a folyamatban lévő eseményekbe, és elfogadhatatlan stratégiai fenyegetést jelent ránk, tudnia kell, hogy a közelgő csapásokra gyors és villámgyors lesz a válaszunk”

– mondta Putyin szerdán a törvényhozókhoz intézett beszédében.

„Minden eszközünk megvan ehhez. Olyan eszközök, amelyekkel rajtunk kívül senki sem rendelkezik és ha szükség lesz rá, használni fogjuk ezeket”

– mondta az elnök hozzátéve, hogy az orosz hatóságok már meghoztak minden szükséges döntést, hogy felkészüljenek egy ilyen válaszlépésre.

A múlt héten Oroszország sikeresen tesztelte a legmodernebb RS-28 Sarmat interkontinentális ballisztikus rakétát. Az új rakéta több Avangard hiperszonikus egységes is szállíthat, amelyek állítólag bármilyen meglévő légvédelmi rendszert képesek megkerülni, köszönhetően rendkívüli sebességüknek és folyamatos manőverezési képességüknek.

Oroszországgal ellentétben az Egyesült Államoknak és NATO-szövetségeseinek jelenleg nincs szolgálatában hiperszonikus fegyver.

A nyugati országok az Oroszországgal folytatott konfliktus kezdete óta aktívan ellátják Kijevet fegyverekkel, köztük páncéltörő- és légvédelmi rakétarendszerekkel, páncélozott járművekkel és tarackokkal. Szigorú szankciókat is bevezettek, amelyek célja, hogy csökkentsék Oroszország gazdasági lehetőségeit az Ukrajnában zajló katonai akció végrehajtásában.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban az üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt kép: Vlagyimir Putyin orosz elnök. © Szputnyik / Szergej Guneev 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  A német liberális egyház kiátkozta a szuverenistákat

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük