KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Putyin: “Vége a vámpírbálnak”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Véget ér az a korszak, amikor a nyugati elitek világszerte kizsákmányolhattak más nemzeteket és népeket – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a Rosszija 1 és a RIA Novosztyi szerdán megjelent exkluzív interjújában.

Ez is érdekelheti:  Vlagyimir Putyin: Moszkva haditechnikai szempontból készen áll a nukleáris háborúra

Az elnök kijelentette, hogy az elmúlt évszázadok során az úgynevezett “aranymilliárd” hozzászokott ahhoz, hogy “a hasát emberhússal, a zsebét pedig pénzzel töltheti meg”, miközben más népeken “élősködik” Afrikában, Ázsiában és Latin-Amerikában.

“De meg kell érteniük, hogy a vámpírok bálja véget ér”

– mondta Putyin.

Hozzátette, hogy az említett régiók polgárai – amelyeket a Nyugat az elmúlt 500 évben folyamatosan kizsákmányolt – elkezdték összekapcsolni Oroszország szuverenitásért folytatott harcukat “saját szuverenitási és független fejlődési törekvéseikkel”.

Putyin ugyanakkor megjegyezte, hogy a nyugati elitnek nagyon erős a vágya, hogy “befagyassza a jelenlegi helyzetet” és megőrizze a “nemzetközi ügyek egyenlőtlen helyzetét”.

Korábban, a múlt hónapban az orosz szövetségi gyűlésen tartott vezérszónoki beszédében Putyin kijelentette, hogy a Nyugat “gyarmati szokásaival”, “a nemzeti konfliktusok világméretű begyújtásával” mindent meg akar tenni, hogy Oroszország fejlődését megakassza, és Ukrajnához hasonlóan haldokló bukott állammá változtassa azt.

“Oroszország helyett egy függő, elsorvadt, haldokló térséget akarnak, ahol azt csinálhatnak, amit akarnak”

– mondta.

Ez is érdekelheti:  Putyin: A lengyel csapatok soha nem hagynák el Ukrajnát

Az elnök a szerdai interjúban kiegészítette ezeket a megjegyzéseket, és kijelentette, hogy sok nyugati elit – akiket “elvakított a ruszofóbiájuk” – “izgatottan” fogadta, amikor sikerült Oroszországot olyan pontra szorítaniuk, hogy kénytelen volt katonai offenzívát indítani Ukrajnában, hogy véget vessen a Nyugat által 2014-ben kirobbantott háborúnak.

“Azt hiszem, még örültek is, mert azt hitték, hogy most már a szankciók garmadájával, és az ukrán nacionalisták kezében lévő nyugati fegyverek segítségével végezhetnek velünk, miközben gyakorlatilag szankciós háborút is hirdettek ellenünk, “

– mondta Putyin, utalva arra, hogy ez a gondolkodásmód áll a nyugati megnyilvánulások mögött azért, hogy “stratégiai vereséget okozzanak Oroszországnak a csatatéren”.

Ez is érdekelheti:  Svéd elemző: Vége a nyugati elsőbbség korszakának

Mostanra a Nyugat, úgy tűnik, felismerte, hogy Oroszország legyőzése ilyen módon nemcsak valószínűtlen, hanem lehetetlen is, népének egysége, gazdaságának alapvető alapjainak és stabilitása, valamint hadseregének növekvő potenciálja miatt – mondta az elnök.

“Az okosabbak” mostanra eljutottak ahhoz a következtetéshez, hogy meg kell változtatni a stratégiájukat Oroszországgal szemben

– vélte Putyin.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Vlagyimir Putyin orosz elnök interjú közben a Rossiya Segodnya International Media Group főigazgatójával, Dmitrij Kiszelevvel a Kremlben Moszkvában, Oroszországban. © Sputnik/Gavriil Grigorov

 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük