KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Putyin kemény választ ígért a nyugati harckocsiszállításokra

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Vlagyimir Putyin orosz elnök sérelmezte, hogy a Nyugat harckocsik szállít Ukrajnának, figyelmeztetve arra, hogy Moszkva válasza erre a fenyegetésre messze túlmutató lesz. Az orosz vezető ezt a sztálingrádi csata győzelmének 80. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen mondta.

„Hihetetlen, de igaz – ismét német Leopard tankokkal fenyegetnek bennünket, keresztekkel a hajótestükön. És ismét meg akarnak küzdeni Oroszországgal Ukrajnában, Hitler híveinek, a banderitáknak segítve”

mondta Putyin

„Azok, akik Oroszországot akarják legyőzni a csatatéren, láthatóan nem veszik észre, hogy egy modern háború Oroszországgal teljesen más lenne a számukra. Nem küldjük a tankjainkat a határaikra. Azonban tudjuk, hogyan válaszoljunk, és ez a válasz nem korlátozódik csupán páncélosok használatára, ezt mindenkinek tudnia kell”

tette hozzá.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Meglepő jövőképet jósol a New York Times Trump visszatérésének esetére: Orbán Viktor főszerepben

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük