KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Putyin az EU vezetői közül csak Orbán Viktort köszöntötte újév alkalmából

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Vlagyimir Putyin orosz elnök gratulált a világ néhány korábbi és jelenlegi vezetőjének a közelgő ünnepekhez – közölte a Kreml sajtószolgálata.

Vlagyimir Putyin karácsonyi és újévi üdvözletet küldött Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek, hangsúlyozva, hogy a nehéz nemzetközi helyzet ellenére a két ország közötti kapcsolatok pozitív dinamikát tartanak fenn. Az orosz elnök továbbá megismételte azon szándékát, hogy folytatni kívánja a közös munkát a kétoldalú aktuális kérdésekben.

Orbán Viktor magyar miniszterelnökön kívül Vahagn Hacsatrján és Nikol Pasinjan örmény elnök és miniszterelnök, Ilham Alijev azeri elnök, Kaszim-Zsomart Tokajev kazah elnök, Alekszandr Lukasenko belorusz elnök, Alekszandr Vucic szerb elnök, Draupadi Murmu és Narendra Modi indiai elnök és miniszterelnök, Nicolas Maduro venezuelai vezető és Jair Bolsonaro brazil elnök és Hszi Csin-ping kínai elnök kapott ünnepi táviratot a Kremlből.

Putyin ünnepi üdvözletet küldött még Abházia, Dél-Oszétia, Kirgizisztán, Tádzsikisztán, Türkmenisztán, Üzbegisztán, Bolívia, Vietnám, Kuba, Nicaragua, Szíria, Törökország  vezetőjének is.

Vlagyimir Putyin gratulált számos korábbi külföldi állam- és kormányfőnek a karácsonyi ünnepekhez és a közelgő újévhez, különösen Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnöknek, Robert Kocsarján volt örmény elnöknek, Nurszultan Nazarbajev Kazahsztán volt elnökének és Gerhard Schröeder volt német kancellárnak is.

 

Kiemelt kép: Alexey Druzhinin / TASS

Orosz Hírek

Ez is érdekelheti:  Kétséges, hogy a héten szavaznának az Ukrajnának nyújtandó segélyről

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük