KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Poloska Péter fölszólította Orbán Viktort: Viselkedjen államférfihoz méltó módon

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Újra lájkokra vadászik és veri a klaviatúrát a Facebookon Poloska Péter

Legfrissebb bejegyzésében fölszólítja Orbán Viktort, viselkedjen államférfiként és ne zavarja meg a provokátoraival Magyarország történetének legnagyobb politikai tömegrendezvényét.

***

„Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Ahogy bizonyára értesült róla, most szombaton 14.00 órától a fővárosban békés magyar emberek százezres tömege fog demonstrálni, követelve a teljes hatalmi elit távozását. A nemzeti menetre az ország és a világ minden részéről érkeznek fiatalok, idősek és kisgyermekes családok.

Ez lesz az utóbbi 14 év egyik legnagyobb politikai tömegrendezvénye. A szervezők mindent megtesznek a nemzeti menet és demonstráció békés lebonyolításáért. A résztvevők biztonságáért azonban a felelősségünk közös.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Több helyről is olyan információk jutottak el hozzánk, hogy a békés tüntetésünket, a hatalom oldaláról szervezett provokátorok tervezik különböző módon megzavarni. Kérem és egyben határozottan felszólítom, hogy egyeztessen a pártja vezetőivel és amennyiben valóban van szándék provokációk szervezésére, úgy intézkedjen azok leállításáról! Javaslom, hogy egyeztessen a belügyminiszterrel és a rendőri vezetőkkel, hogy a rendőrség kiemelt létszámmal biztosítsa a rendezvényt és a leghatározottabban lépjen fel a provokátorok ellen.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Az emberek joggal dühösek a hatalmi elit utóbbi években folytatott politikája miatt és joggal elkeseredettek amiatt, hogy a kormány rengeteg honfitársunkat hagyta cserben és alázta meg. Ettől függetlenül biztosítom, hogy a Talpra Magyarok Közössége elutasít minden fajta erőszakot és a kormányváltást demokratikus és békés úton kívánja elérni.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Tudom, hogy ez szokatlan helyzet Önnek, hiszen a Fidesz mindig is büszke volt rá, hogy egyedüliként képes óriási tömegeket utcára hívni. Változnak az idők, Miniszterelnök Úr. Kérem, idézze maga elé az 1989-es időszakot és különösen a Fidesz akkori harcát a békés átmenetért. Kérem, hogy ne lehetetlenítsék el, hogy a magyar emberek százezrei békésen kiálljanak a hazánk, a gyermekeink és az unokáink jövőjéért.

Tudom, hogy nagy a kísértés, hogy tudatos provokációkkal eltereljék a figyelmet az óriási társadalmi elégedetlenségről, de mégis arra kérem, hogy viselkedjen államférfihoz méltó módon.

Tisztelettel,
egykori híve, Magyar Péter

Ez is érdekelheti:  Más tollával ékeskedik Karácsony Gergely

ui.: Mindannyian tudjuk, hogy jelenleg mit kíván a magyar nemzet többsége és milyen lépéssel tudná megteremteni a valódi nemzeti egységet. Legyen bölcs, Miniszterelnök Úr!”

Vadhajtások

Kiemelt képen: Magyar Péter hívei körében sörét issza

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

5 thoughts on “Poloska Péter fölszólította Orbán Viktort: Viselkedjen államférfihoz méltó módon

 1. A MP nevű kispöcs nem csak betegesen narcisztikus hanem jólfejlett üldözési mániától is szenved. Illetve élvezi. Fontosnak képzeli magát, pedig csak egy darab- egy ideig túlfizetett utána pedig ejtett szardarab.
  Kedvenc mondatom (idézve) a „felszólításaiból”:
  „emberek százezres tömege fog demonstrálni, követelve a teljes hatalmi elit távozását. A nemzeti menetre az ország és a világ minden részéről érkeznek fiatalok, idősek és kisgyermekes családok.”

  Hát akkor már csak a Cseh Katalinok hiányoznak, Montreal/Kanada kies tájairól!
  Meg az orbánevö grizzlymedvék 😉

 2. Amikor az újságírók, a napi sajtó csinálja a hírt és nem a hír szolgálja a médiákat! MP csak azért van még mindig a felszínen, mert valakik így akarják! De hát még mindig ott tartunk, hogy tetszettek volna ….!

 3. Amúgy ez a diló elárulta a családját, feleségét, elvbarátait nagyobb hatalom és pénz reményében! Mielőtt bárki mögé áll, ezt érdemes tudomásul venni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük