KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Medvegyev: ne ejtsünk NATO-foglyokat, jutalmat kell adni a megölésükért

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Jutalmat kellene felajánlani a NATO-katonák megöléséért, ha Ukrajnába vezénylik őket az orosz csapatok elleni harcra – közölte Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök csütörtökön.

A közösségi médiában közzétett bejegyzésében Medvegyev keményen támadta Kijev nyugati támogatóit, azzal érvelve, hogy “hülyének nézik a világot”, ha azt hiszik, hogy külföldi erők Ukrajnába küldése nem vezetne veszélyes eszkalációhoz. Ha NATO-katonák kerülnek Ukrajnába, akkor nem fognak nem harci feladatokra korlátozódni – állította.

“Az ellenünk harcoló reguláris erők részévé válnak. Ezért csak ellenségként kell majd kezelni őket” – írta Medvegyev, aki jelenleg az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese.

“Nem szabad foglyokat ejtenünk! A legmagasabb jutalmat kell kiosztani minden egyes megölt NATO-katonáért”.

Orosz üzletemberek és közéleti személyiségek korábban már tűztek ki vérdíjat a nyugati gyártmányú harckocsik ukrajnai megsemmisítéséért.

A NATO-katonák ukrajnai bevetésének ötletét Emmanuel Macron francia elnök is többször felvetette, aki szerint “minden lehetséges”. Hangsúlyozta azonban, hogy Párizsnak nincsenek ilyen tervei.

Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter szerdán a védelmi vezetők közötti ritka telefonbeszélgetés során figyelmeztette francia kollégáját, Sebastien Lecornu-t, hogy francia csapatok Ukrajnába küldése katasztrofális következményekkel járna Párizs számára.

Moszkva már többször figyelmeztetett, hogy a NATO-csapatok Ukrajnába telepítése a blokkot teljes konfliktusba sodorná Oroszországgal. Vlagyimir Putyin elnök korábban arra figyelmeztetett, hogy ezzel “egy lépésre lesz a teljes körű harmadik világháború”.

Orosz Hírek

Kiemelt képen: Dmitrij Medvegyev / Fotó: Twitter (X)

 

Ez is érdekelheti:  Asia Times: Európa bölcsen tenné, ha átvenné a magyar stratégiát, amely a nyitottságon alapszik

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Medvegyev: ne ejtsünk NATO-foglyokat, jutalmat kell adni a megölésükért

  1. Ez a Medvegyev a „rossz rendőr” Putyin mellett, néha elragadtatja magát, de amúgy igaza van. Le kell vadászni az Ukrajnába érkező NATO katonákat, mert ezzel elveszik az erre vállalkozók kedvét a kalandtól, és ez még mindig olcsóbb, mint egy 3. világháború.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük