KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Peszkov: Ukrán részről egyre nő a pánik a frontokon

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az ukrán oldalon a frontokon egyre nő a pánik, és Oroszország számára az a fontos, hogy támogassa ezt a folyamatot – mondta Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő egy minapi interjúban.

Peszkov megjegyezte, hogy „régi ismerősök, barátok és rokonai” harcolnak a fronton, egyesek szabadságra jönnek, és ezekről a tapasztalatokról számolnak be neki, amikor telefonon beszélgetnek.

„Ezek az információk közvetlenül, első kézből származnak. A túloldalon egyre nagyobb a pánik. Nagyon fontos számunkra, hogy ezt a lendületet továbbra is fenntartsuk. Nagyon fontos, hogy ne álljunk meg, és haladjunk tovább a céljaink megvalósításának útján”

– tette hozzá Peszkov.

Korábban Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő azt mondta, hogy miután Vlagyimir Zelenszkijnek az ukrajnai mozgósítás szigorításáról szóló törvényt aláírta, az ország állampolgárai megrohamozták a külföldi nagykövetségeket, hogy megújítsák útleveleiket, hogy ne kelljen hazatérniük.

Erhard Bühler a Bundeswehr nyugalmazott tábornoka annak a véleményének adott hangot, hogy a nyugati országok szárazföldi csapatainak Ukrajnába való vezénylése nem változtatná meg a helyzetet az AFU javára, viszont súlyosbítaná a helyzetet.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt képen: Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő / Fotó: RIA Novosztyi

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Előkerült a Magyar Péter-féle Tisza Párt alapítójának ügynökaktája

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük