KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Példátlan eset történt Ózdon

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Hihetetlen vandalizmus Ózdon, ilyenre még nem volt példa a város történetében

Alig két nap alatt a fideszes polgármester-jelölt és a képviselőjelöltek plakátjait szakították le, illetve rongálták meg Ózdon. Nagyon úgy tűnik, hogy a gyűlölet a tetőfokára hágott, ugyanis nem csupán szaggatták tépték a plakátokat, hanem fel is gyújtották a kihelyezett habkarton táblákat. Erről Hollósy András, a Fidesz–KDNP Észak-Magyarország régiójának kommunikációs munkatársa számolt be.

Szombat éjszaka a városban eddig soha nem látott és tapasztalt szintre lépett a gyűlölet. Ismeretlenek nemes egyszerűséggel felgyújtották a villanyoszlopokra kihelyezett habkarton tábláinkat. Az ügyben természetesen megtettük a rendőrségi feljelentést. Eddig és ne tovább! Ez a »politikai kultúra« nem méltó Ózdhoz!

Kép: Boon
Ez is érdekelheti:  Levédia krónikása: Merényletek mifelénk

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Példátlan eset történt Ózdon

  1. GYUROLET GYUROLETET SZUL. ÉN MÁR LÁTTAM RÉGEBBEN JOBBIKOS PLAKÁTOT FESTÉKKEL LEFUJVA. UGYAN KINEK LEHETETT EZ ÉRDEKÉBEN?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük