KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Példátlan, aljas, magyarellenes és keresztényüldöző cenzúra a Facebookon!

Szent László napjára kitettem a Facebook-oldalamra P. Zadravecz István ferences püspök Szent Lászlóról szóló, 1942-ben, a magyar Rádióban elhangzott megemlékező beszédét.

A beszédben – mint hallható – semmilyen sértő, másokra nézve megalázó vagy degradáló kifejezés nincs, hiszen történelmi áttekintés maga a beszéd. Ennek ellenére a FB törölte a posztot, de központi intézkedésként mindenhonnan levették, ahol mások megosztották.

Kijelenthetjük tehát, hogy komoly keresztényüldözést követ el a FB, aminek azonnal elejét kell venni. Így az intézkedés miatt bírósághoz fordulok, és egyben sérelemdíjat is kérek, mert becsületsértő maga az intézkedés mind Zadravecz püspök emlékét illetően, mind az én erkölcsi ítélőképességemet tekintve. Felhívok minden faceboookot használó ismerőst, barátot, hogy sürgősen térjen át a VK-ra, és az X-re ahol hasonló gyalázatos keresztényellenesség nem tapasztalható!

Stoffán György

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük