KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Patrióta kerekasztal – tartalmas beszélgetés az európai keresztény kultúra és nemzetek védelmében (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Az európai keresztény kultúra és nemzetek védelmében alakult meg a közelmúltban egy szervezet, mely nem csupán itthon, de már külföldön is számos szimpatizánst gyűjtött magának és a hagyományos európai értékrend védelmének.

Európa patriótái egyesítsétek erőiteket! Morvai Krisztina korábbi EP képviselő jelszavát kölcsönözte nevében a European Patriots Unite Egyesület, mely hivatalos formában 2020-ban alakult meg, de a tevékenységet és szervezői munkát már korábban megkezdték azok a patrióta magyarok, akik alapítói lettek a szervezetnek.

Az ötletgazda és alapító Kremser Tamás bajtársaival közösen, már 2018-ban és 2019-ben is felhívta magára a figyelmet azokkal a megmozdulásokkal, melyeket Brüsszelbe szerveztek az Európai Parlament előtti térre, melyhez Európa további kilenc országából csatlakoztak európai patrióták és patrióta vezetők.

A tervekről, a célokról, az eddig elért eredményekről beszélgettek a szervezet elnökségi tagjai: Kremser Tamás elnök Dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő, az EPU alapítója, elkökségi tag, valamint Csíkhelyi Levente alapító, elnökségi tag a Patrióta Kerekasztal című műsorban, melynek házigazdája Szilvássy Péter volt.

A tanulságos és információgazdag beszélgetést a tervek szerint havi rendszerességgel követik további Patrióta Kerekasztak műsorok, melyekben a napi aktualitásoknak megfelelő témákról lesz szó, természetesen patrióta szemmel.

Az első beszélgetés itt tekinthető meg:

Az egyesület tagjai várják mindazon patriótákat soaraikba, akik munkájukkal, anyagi segítségnyújtással akarják támogatni azt a célt, melyet az egyesület maga elé tűzött. Bővebb információ European Patriots Unite Egyesület honlapján olvasható.

Az egyesület a legközelebbi összejövetelét Budapesten október 2-án, pénteken tartja a Csíki Sörözőben (Mechwart Liget, Keleti Károly utca 9. hátsó, különterem).

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Ukrajna kész az USA oldalán harcolni Irán, Kína és Észak-Korea ellen

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük