KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Oroszország gyorsan döntött Magyarország és Ukrajna között

Az orosz szenátor szerint ők egyáltalán nem kíváncsiak Kijev nyilvános álláspontjára, Orbán Viktor véleményét viszont minden alkalommal figyelmesen meghallgatják. A politikus arról is beszélt, hogyan alakulhat ki nemzetközi koalíció a háború ellen.

Orbán Viktor növekvő politikai súlyát mutatja a számára sikeres európai parlamenti választás, a véleményét pedig minden alkalommal érdemes meghallgatni, mert nem légből kapott – többek között erről beszélt a Gazetának Alekszej Puskov szenátor, aki hangsúlyozta, Oroszországot nem érdekli Kijev nyilvános álláspontja, az viszont sokkal inkább, hogy milyen folyamatok zajlanak Európában és a tengerentúlon.

Ha Donald Trump megnyeri az amerikai választásokat és Marine Le Pen pártja a francia parlamenti választásokat, akkor nemzetközi koalíció alakulhat ki a háború ellen

– véli a politikus.

A portálnak nyilatkozott Artyjom Kosorukov, a Lomonoszov Moszkvai Állami Egyetem politológusa is, aki úgy látja, Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt sarokba szorította a Nyugat, a magyar miniszterelnök Kijevben is közölt álláspontja pedig logikus, hiszen mindent megtesz annak érdekében, hogy országát ne rángassa senki a konfliktusba.

Mandiner

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük