KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérés Orbán Viktorhoz: „Miniszterelnök úr! Mondja el végre az igazat a népünknek”!

Önöknek rengeteg munkájuk, erőfeszítésük van abban, hogy a népünk jelenleg még nagyobbik fele a békéért, az életbenmaradásunkért, és a gyerekeink emberhez méltó jövőjéért való küzdelmüket támogatja vallási,világnézeti és pártpolitikai hovatartozásaiktól függetlenül is. Ne akarják mindezt elveszíteni a WHO pszichopata, saját bevallásuk szerint is az emberiség irtására meg robotosítására felesküdött fenevadjainak zombivilágrendes diktatúrája kedvéért.

***
Tisztelt Miniszterelnök úr!

Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, fogadja meg mégis a felesége bölcs jótanácsát, aminél bölcsebbet és hasznosabbat senki sem tanácsolhatna Önnek. Tulajdonképpen az egyetlen olyan tanács volt ez, amivel, ha megfogadná mégis, talán még meg lehetne menteni a hazánk, a szeretteink, a gyermekeink életét. Az Önök életét is beleértve.

Ő nemrégiben azt tanácsolta Önnek, hogy mondja el végre az igazat a népünknek. Mire Ön azt válaszolta, hogy abból nagy baj lenne…

Aki akarta, értette az Ön szavait, és aki csak egy kicsit is képben van, miféle sötét erők igáját szabadítottuk a nyakunkra, amikor az összes bűnszövetségeikbe beléptünk, kiszolgáltatni magunkat az összes aberrált, barbár, Isten- és Emberellenes gazemberségeiknek, nem csak értettük, de megértéssel is fogadtuk az Ön válaszát, noha nagyon nem értettünk vele egyet.

Azóta ahogy mindannyian, Ön is kénytelen megtapasztalni, hogy sokkalta nagyobb bajok, veszélyek és tragédiák lettek abból, hogy elhallgatta, és máig elhallgatja a teljes igazságokat a népünk előtt. Pedig ha Ön továbbra is tartja a hátát a globális hóhéraink helyett, ahelyett hogy végre őszintén feltárná, miminden szörnyetegségeket kavarnak, forralnak ellenünk és Ön ellen a mocskos színfalaik mögött, ezzel nem csupán az ellenségei kezébe oszt végzetessé válható ütőkártyát, de még az Ön mellett álló tömegek bizalmát is elveszítheti. És akkor a hóhérainknak még lőszerre sem kell költeniük, anélkül is kinyírhatják ezt a szerencsétlen, jobb sorsra érdemes országot. Ellenben ha a népünk végre megtudhatná az összes igazságokat, mi minden rettenet kényszeríti Önt az ide-oda lavírozgatásokra, meg néha még az olyan Mengele-típusú szörnyetegségei elfogadására is a világ hóhérainak, mint a WHO-terror ördögi tervei, akkor még olyanok is Ön mellé és a legalább itt-ott védekezni próbálók mellé állhatnának, akikkel ebben a helyzetben túl könnyedén hitethetik el az ellenségei, hogy mindez az Ön megbízhatatlan, képmutató, szavahihetetlen, stb.,stb. lelkén szárad.

Ez is érdekelheti:  Kötelező "egészségügyi" szűrővizsgálatok hazánkban, akár karhatalommal is?

Önöknek rengeteg munkájuk, erőfeszítésük van abban, hogy a népünk jelenleg még nagyobbik fele a békéért, az életbenmaradásunkért, és a gyerekeink emberhez méltó jövőjéért való küzdelmüket támogatja vallási, világnézeti és pártpolitikai hovatartozásaiktól függetlenül is. Ne akarják mindezt elveszíteni a WHO pszichopata, saját bevallásuk szerint is az emberiség irtására meg robotosítására felesküdött fenevadjainak zombivilágrendes diktatúrája kedvéért. Amely mellett a létező összes eddigi fasiszta diktatúra embertelensége és szadista könyörtelensége eltörpül. És ahonnan soha többé nem lesz kiút.

A mi népünk mindezek a sátáni szörnyek ellen még megvédhetné az Önök életét is, akiknek a likvidálását már leplezetlenül is követelhetik a hóhérbarátaink. És megmenthetné a saját életünket is, meg a gyermekeinkét, ha végre felnőttnek néznék, és az igazság feltárásával megkönnyítenék a még félrevezetett embertömegek felelős döntését is. Nem csupán a kormányunk mellett, de a világ népeinek elsöprő többsége mellett is, akik valóban, következetesen, és egyértelműen is, az életükért, a gyermekeik életéért, és az emberiség fennmaradásáért küzdenek. És akik nagyon határozottan, szilárdan, mondhatni tántoríthatatlanul nem kérnek globálisék zombivilágrendjéből. Ők a mi utolsó és egyetlen vészkijáratunk. Nem kellene megvárni, amíg a mindig is rosszakaróink még ezt az utolsó és egyetlen menekülési útvonalunkat is visszafordíthatatlanul eltorlaszolják. Régi „jó” szokásaikhoz híven…

 

Vass Zsuzsanna, magyar állampolgár

Közreadja:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Kérés Orbán Viktorhoz: „Miniszterelnök úr! Mondja el végre az igazat a népünknek”!

  1. Antall József is ennek a titkolózásnak lett az áldozata vagy résztvevője… Kis országként de hatalmas „rokonsággal” sokat lehetne tenni a világhatalommal szemben, feltárni az igazságot, és csatlakozni egy másik, emberségesebb szövetségi és gazdasági rendszerhez, bár kétségek merülnek föl azt illetően is, hogy ez a kétféle rendszer nem „egy kézben” összpontosul-e… Nem kellene eszeveszettül ragaszkodni az európaisághoz. Mindaddig, amíg partnerként, szövetségesként benne vagyunk a sátáni világ terveiben, azokat támogatjuk és titkolózunk, mi magunk is saját sírunkat ássuk, mert bűntársak, bűnrészesek vagyunk. Kereszténynek pedig, semmi esetre sem nevezhetjük magunkat, azaz a kormányt. Krisztus tanítása és parancsai nem relatívak, nincsenek alkudozások. Vagy megtartjuk és harcolunk értük, vagy a Sátán szolgáivá válunk és elpusztulunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük