KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kötelező „egészségügyi” szűrővizsgálatok hazánkban, akár karhatalommal is?

Az egészségügyi és az egészségbiztosítási törvényeket is módosítja a Magyar Közlöny 66. számában kihirdetett 2024. évi XXIX. törvény – hívja fel a figyelmet a tényekre az adozona.hu.

Nos, azt már tudtuk eddig is, hogy nagyon „érdekes” változásokat figyelhetünk meg az egészségügyi eljárások területén, miközben két fontos dologra mindenképpen oda kell figyelnünk. Az egyik a WHO alattomos viselkedése, amiből csakis arra a következtetésre juthatunk, hogy a WHO, mint a háttérhatalom szervezete nem az emberiség egészségének megvédése érdekében ténykedik, hanem éppen annak ellenében, természetesen azt a látszatot keltve, hogy lépései az emberi életek mentése érdekében történnek. Azonban az utóbbi évek eseményeit alaposan és logikusan elemezve csakis arra a következtetésre juthatunk, hogy a céljuk annak a régi elképzelésnek a megvalósítása – méghozzá most már jól látható módon ipari méretekre törekedve -, hogy csökkentsék a Föld népességét. Sokan foglalkoztak már ezzel a kérdéssel a korábbiakban is, azonban azokat akik erre akarták felhívni a figyelmet, vagy ellehetetlenítették, vagy egyszerűen csak összeesküvés-elmélet kiagyalóknak tartották és tartják ma is.

A másik nagy kérdés, mitől vannak még sorra lepukkant kórházaink? Miért kell a kórházba kerülőknek maguknak gondoskodniuk még a WC papírról is? Miért olyan fejadagokat adnak az ápoltaknak a napi étkeztetés alkalmával, amely után, legyengülve kerülnek ki a kórházakból, pláne az idősebb, komolyabb betegséggel küzdő emberek? Az igaz, hogy Gyurcsányék az uralmuk alatt teljesen tönkretették az egészségügyet, azonban lassan 14 év telt el borzalmas és nemzetellenes regnálásuk óta, mégis számos kórházban a mai napig szinte háborús állapotok uralkodnak. Tehát, hogyan lehetséges ez még mindig?

Ami pedig a 2024. évi XXIX. törvényt illeti, úgy tűnik, hogy hazánk kormánya is asszisztál a WHO törekvéseihez, hiszen a törvény szerint, ami lényegében egy salátatörvény, olyan egészségügyi szűrővizsgálatokra akarják rákényszeríteni a társadalomnak bizonyos korosztályába tartozó tagjait, mely betegségek nem tartoznak a járvány kategóriába, azaz nem fertőzőek.

De nézzünk is bele, mit is tartalmaz ez a módosítás:

2024. június 13-ától az egészségbiztosítás keretében igénybe vehető szűrővizsgálatok köre kiegészült a vastag- és végbélszűréssel, amelyet 50 és 70 év közötti életkorban, kétévenként, népegészségügyi céllal kell elvégezni. Mindezek alapján népegészségügyi célú, célzott szűrővizsgálatok a következők:

– 25 és 65 év között népegészségügyi céllal egyszeri negatív eredményű szűrővizsgálatot követően háromévenként méhnyakszűrés, különös figyelemmel a méhnyakelváltozások sejtvizsgálatára (citológia);

– 45 és 65 év között népegészségügyi céllal kétévenként az emlő lágyrész röntgenvizsgálatán alapuló emlőszűrés (mammográfia);

– 50 és 70 év közötti életkorban, kétévenként, népegészségügyi céllal vastag- és végbélszűrés.

A szűrővizsgálatok kapcsán módosul az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény, amely jelenleg 0–18 év közöttiek kötelező szűrővizsgálatát szabályozza.

2025. január 1-jén lép hatályba az az új szabály, amely általánosságban mondja ki, hogy a fenti szűrővizsgálatok kötelezők, és rendelkezik arról is, hogy a szűrővizsgálatra kötelezett, cselekvőképességet érintő gondokság alatt álló személy szűrővizsgálaton történő részvételéről a törvényes képviselő köteles gondoskodni.

Ha a kötelezettségének a kötelezett vagy a törvényes képviselő nem tesz eleget, akkor az egészségügyi államigazgatási szerv a szűrővizsgálatot határozattal elrendeli. A szűrővizsgálatot elrendelő határozat – közegészségügyi vagy járványügyi okból – azonnal végrehajthatóvá nyilvánítható.

Jogosan vetődik fel a kérdés: ezek szerint, aki nem veti alá magát egyik vagy másik szűrővizsgálatnak, akkor azt rendőrségi intézkedéssel viszik el például vastagbél-szűrésre, ott lefektetik és lekötözik a vizsgálóasztalra, majd valamit beletolnak – erőszakkal – a végbelébe? Csak képzeljük el a jelenetet! És akkor hova tűnt az emberi méltósághoz való jogunk? Arról már nem is beszélve, hogy az én életemről és az én testemről, én rendelkezem. Azt már szinte fel sem merem vetni, hogy egy ilyen rendeletmódosítás után igenis joggal merül fel bennem az a félelem, hogy ilyen módszerrel nem az egészségünket akarják szolgálni, hanem éppen ellenkezőleg ilyen beavatkozással olyan anyagot akarnak juttatni a szervezetünkbe, mellyel lassan, de biztosan, 3-4 hónapon belül a másvilágra jut az ember. Ja, hogy ez is csak egy összeesküvés-elmélet a részemről. További hab a tortán, hogy amennyiben az „alany” nem veti alá magát az elrendelt vizsgálatoknak, az első körben felszólítást kap, amelyben jelentős, akár milliós pénzbírsággal fenyegetik és azt be is inkasszálják, amennyiben nem jelenik meg. Ezt akár többször is megtehetik majd, had hízzon az állami bevétel, aminek – és most nagyon rosszindulatú leszek – valamennyi százaléka netán a WHO számláján landol.

Ez is érdekelheti:  A hazug Magyar Péter is beállt a háborúpárti Ursula von der Leyen támogatói közé

Csakhogy ne feledjük: az összeesküvés-elmélet nem más, mint maga az összeesküvés. Miért? Ezek után mire kellene gondolnom?

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Kiemelt kép: illusztráció

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Kötelező „egészségügyi” szűrővizsgálatok hazánkban, akár karhatalommal is?

  1. 72 ÉVES VAGYOK ENGEM NEM ÉRINT – például a halállal is végződheti maga a vastagbél szűrű vizsgálat is!
    De azon gondolkodom, figyelmeztessem e az embereket, hogy megint ismételten bele esnek az un, COVID BŰNBE – LEHETSÉGES hogy visszatérek még ice dolgozatommal! Lehetséges!

  2. Ha lassan is, de a népirtásra és a teljes diktatúrára vonatkozó, a világkormány által hozott döntések más-más csomagolásban, de elérik hazánkat is. Nem véletlen, hogy a két legfontosabb „ágazat”, az oktatásügy és az egészségügy belügyminisztériumi igazgatás alá került. Verbálisan ellenkezik ugyan a kormány az uniós és a világhatalmi döntésekkel, de a gyakorlatban semmilyen mozgástere nincs, illetve feladta az utolsó állásokat is és mindenben követi és a társadalom kárára is végrehajtja a parancsokat. Teljes káoszban, hazugságban élünk, hiszen, a kötelezően bevezetett vizsgálatok, szűrések az emberi személyiség, az individuum, a döntési jog megsemmisítését célozzák. Nem tudhatjuk, hogy ezeknek a vizsgálatoknak milyen céljuk lehet egy olyan országban, ahol az egészségügynek nincs minisztériuma és a szegényebb társadalmi rétegben a betegek a várakozási idő alatt halnak meg, ellátás nélkül. A fizetős orvosi ellátás persze működik, de az csak keveseknek az előjoga. Ma a bankoknál és az állam által támogatott és engedélyezett uzsorásoknál egyre többen az orvosi ellátásra vesznek föl kölcsönöket, amely ismét adósságspirálba kergeti az embereket.

    1. Nagyon elkeserítő,de sajnos így van. Mit tehetnénk a gyermekeinkért unokáinkért ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük