KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az amerikai külügy orosz területek elleni csapásokkal fenyegetőzik

Ukrajna növelni fogja az Oroszország elleni csapások hatótávolságát, ha a front tovább mélyül – jelentette ki James O’Brien, az Egyesült Államok európai ügyekért felelős helyettes külügyminisztere a képviselőház külügyi bizottságának meghallgatásán.

„Először ez csak arra a területre vonatkozott, ahol Oroszország offenzívát folytatott Harkov közelében. Most pedig, ahogy Jake Sullivan (az amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója) a múlt héten mondta, ha Oroszország megpróbálja kiterjeszteni ezt a frontot, akkor Ukrajna nagyobb távolságban lévő célpontok ellen is támadást intézhet” – mondta.” – mondta.

Mihail Sheremet, a krími területről származó orosz képviselő és a biztonsági bizottság tagja azt mondta, hogy azzal, hogy amerikai fegyverekkel csapást mérnek orosz területre, az amerikai hatóságok arra törekednek, hogy teljes körű háborút robbantsanak ki Ukrajnában.

Vlagyimir Putyin elnök május végén felhívta a figyelmet arra, hogy a NATO-országok képviselőinek tisztában kell lenniük azzal, „mivel játszanak”.

Mint Dmitrij Peszkov sajtószóvivő megjegyezte, a NATO országai szándékosan lépnek a feszültség új szakaszába, és Ukrajnát egy értelmetlen háború folytatására késztetik. Ennek elkerülhetetlenül meglesznek a következményei, ami végül nagy kárt okoz majd azoknak az országoknak, amelyek a konfliktus eszkalálódásának útjára léptek.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Kiemelt képen: James O’Brien, az Egyesült Államok európai ügyekért felelős helyettes külügyminisztere / Fotó: YouTube

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Az amerikai külügy orosz területek elleni csapásokkal fenyegetőzik

  1. Végre egyszer Amerika is megérzi mi a háború… merthogy legalább a fele eltűnik, az biztos…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük