KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kivégzéssel fenyegetett meg egy újságírót Magyar Péter egyik támogatója, a lap feljelentést tett

A Media1 szerkesztősége rendőrségi feljelentést tett, miután többek között cölöpre verést ígértek a lap főszerkesztőjének.

A szerkesztőség személyi biztonsága érdekében rendőrséghez fordult a Media1, miután több fenyegető üzenetet kaptak azok után, hogy Magyar Péter ügyével foglalkoztak. Mint ismert, a rendőrség garázdaság és rongálás gyanúja miatt folytat eljárást az Ötkert szórakozóhelyen történt botrány miatt. Magyart végül kivezették a biztonsági őrök, aki aztán az utcán folytatta a hőzöngést. A cikk megjelenése után több fenyegetés is érkezett a szerkesztőségbe, az egyik a következő szöveggel:

„Felvettelek a listámra kisgyerek, Fertő, Sopron nem felejt. Szalay Dani a kúrva anyáddal együtt lesztek leverve cölöpnek, 

ha már felgyújtottátok a vajdáddal közössen. A bugyid tele lesz rakva te fostos kislány”. A Media1 büntetőfeljelentést tett és mint a szerkesztőség vélelmezi, Magyar támogatóit az bátoríthatta fel a fenyegetésre, hogy a Tisza Párt alelnöke a lap Facebook-oldalán korábban egy cikküknél oda kommentálta: „Egészen szánalmasak vagytok”.

Mandiner

Kiemelt képen: Magyar Péter üvölt

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük