KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orosz riposzt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„Nem biztos, hogy valaha megtalálják a tökéletesen hatékony megoldást a koronavírus ellen” – jelentette ki hétfőn Genfben Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója. Az orosz gyógyszeripar erről mit sem tudott, mert ugyanezen a napon jelentette be a TASZSZ hírügynökség, hogy szeptembertől megkezdik a covid-19 ellenanyag gyártását.

Az orosz szakemberek szerint az év végére a vakcinagyártás mennyisége elérheti a havi 10 milliós mennyiséget. Gyenyisz Manturov orosz ipari és kereskedelmi miniszter elmondta, hogy a vakcinával kapcsolatban, eddig húsz ország vette fel a kapcsolatot Oroszországgal. (MTI híradása alapján)

Eddig a hír. Az oroszok ismételten összerakták a – legkevesebb! – kommunikációs matrjoska babát.

Legyünk bármilyen kétkedéssel vagy ellenérzéssel is az oltás és a hír iránt, de azért elképzelem, ahogyan Putyin egy félmosollyal kitekint a Kreml-ből Nyugat felé, telefonál egy fiatalasszonynak Svájcba, és kér egy teát.
Forrón. Két cukorral és sok mézzel.

Zetényi Csukás Ferenc

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Dr. Bene Gábor: Ki tehát a Magyarok Istene? - A WEF egyre ellenségesebb a kereszténységgel

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Orosz riposzt

  1. Tisztelt TREND PALOS!

    Hozzászólásában az Ön által állítottak sehol nincsenek tényszerűen alátámasztva, pláne semmi közük az Orbán-kormányhoz és annak családpolitikájához, melyet megvádolt, de annál inkább alaptalanok, felületesek, általánosak, ráadásul ehhez a bejegyzéshez a hozzászólása tartalmilag sem kapcsolódik. Ezért hozzászólását kénytelenek voltunk törölni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük