KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orosz riposzt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„Nem biztos, hogy valaha megtalálják a tökéletesen hatékony megoldást a koronavírus ellen” – jelentette ki hétfőn Genfben Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója. Az orosz gyógyszeripar erről mit sem tudott, mert ugyanezen a napon jelentette be a TASZSZ hírügynökség, hogy szeptembertől megkezdik a covid-19 ellenanyag gyártását.

Az orosz szakemberek szerint az év végére a vakcinagyártás mennyisége elérheti a havi 10 milliós mennyiséget. Gyenyisz Manturov orosz ipari és kereskedelmi miniszter elmondta, hogy a vakcinával kapcsolatban, eddig húsz ország vette fel a kapcsolatot Oroszországgal. (MTI híradása alapján)

Eddig a hír. Az oroszok ismételten összerakták a – legkevesebb! – kommunikációs matrjoska babát.

Legyünk bármilyen kétkedéssel vagy ellenérzéssel is az oltás és a hír iránt, de azért elképzelem, ahogyan Putyin egy félmosollyal kitekint a Kreml-ből Nyugat felé, telefonál egy fiatalasszonynak Svájcba, és kér egy teát.
Forrón. Két cukorral és sok mézzel.

Zetényi Csukás Ferenc

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “Orosz riposzt

  1. Tisztelt TREND PALOS!

    Hozzászólásában az Ön által állítottak sehol nincsenek tényszerűen alátámasztva, pláne semmi közük az Orbán-kormányhoz és annak családpolitikájához, melyet megvádolt, de annál inkább alaptalanok, felületesek, általánosak, ráadásul ehhez a bejegyzéshez a hozzászólása tartalmilag sem kapcsolódik. Ezért hozzászólását kénytelenek voltunk törölni.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: