KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orosz foglyok civilizált – és nem civilizált nácik kezében (videó 18+)

A Tsargrad TV tette közzé az alábbi videót, ahol egy ukrán fogságba esett, fiatal orosz katonát kérdezett az ukrán propaganda újságírója a fogvatartásának a körülményeiről.

 

„Ukrajnában azzal próbálkoztak, hogy – egy orosz fogoly felhasználásával – propaganda filmet készítsenek. A mi fiúnk azonban mosolyogva tanította meg őket az udvariasságra.”

 

Másfél évvel az után, hogy a különleges katonai művelet elkezdődött, immár az ENSZ-ben is (ki hitte volna) nyíltan szóba kerültek az Ukrajna által elkövetett háborús bűntettek: magukat megadó harcosainkat megnyomorítják, megölik. Erre van egy sor bizonyíték – többek között nemzetközi szinten is.

Az ukrán propagandisták ezzel tisztába jöttek. És hozzáfogtak önmaguk szerecsenmosdatásához. Hiszen a tét itt a kollektív Nyugattól érkező pénzügyi segítség…

A szerecsenmosdatási programban szerepelnek a külön az orosz hadifoglyok számára létesített gyűjtőpontok. Ahová újságírókat küldenek, akik interjúkat készítenek a fiúkkal. Az egyik ilyen interjút az “RBK” ukrajnai kiadása tette közzé. A felvételen fiúnk valami ajándékzacskókat ragaszt. (Netán ez is része a kijevi programnak?)

A srácot arról kérdezik: gondolta-e volna, hogy Ukrajnában nácik vannak.

“Én ezt most is így gondolom”

– felel rá katonánk.

Az újságírónő újra próbálkozik. Azt kérdezi: milyenek a fogság körülményei. A katona azt feleli: jók. Egy újabb kérdésre mosolyogva teszi hozzá:

“Úgy látszik, maguk civilizált nácik”.

Ahhoz, hogy megérthessük a keserű iróniát, elég megnézni: hogy zajlanak Oroszország és Ukrajna között a fogolycserék. Milyen állapotban térnek haza a mi fiaink: összetörten, verésnyomokkal, szakadt öltözetben. És hogy néznek ki a szabadon engedett ukrán katonák: jól tápláltak, tiszták – és nincs félelem a szemükben… A különbség szembeötlő: rögtön látni, hol van az, ahol a körülmények mindenki számára jók.

 Tsargrad TV

 

Nézzük akkor: milyen az, amikor orosz katonák “NEM CIVILIZÁLT NÁCIK” fogságába esnek.

A kép önmagáért beszél:

Frissen érkezett orosz hadifoglyok vallatása. Az egyik, akinek, nyilván elfogásakor, beverték a száját, nem tud megszólalni. Mindannyiunknak belelőttek a lábába. Ahogy azoknak az újaknak is, akiket a felvétel végén rángatnak ki a furgonból.

Az “Azov” náci terrorkülönítmény tagjai videóra vették egy foglyul ejtett donyecki népi milicista keresztre feszítését és elevenen történt megégetését:

Egy foglyul ejtett luganszki népi milicistát minden napra várandós feleségével együtt akasztanak fel:

Egy orosz felderítő század parancsnoka sebesülten ukrán fogságba esett. Rátaláló bajtársai megtudták: parancsnokukat kegyetlenül megkínozták, az ujjait levágták, majd keresztre feszítve megégették:

Egy orosz hadifoglyot agyonlőttek, amiért Ukrajna helyett a hazáját éltette:

Ukránok agyonlőnek tíz, önmagukat megadó orosz katonát.

Egy elfoglalt ukrán fedezékben orosz katonák egy megkínzott és lefejezett orosz tengerészgyalogos holttestére bukkannak. (Előtte az egyik elesett ukrán katonaigazolványát mutatják fel.)

Egy orosz hadifogoly kezeit és lábait egy tankcsapdához bilincselték, megkínozták, majd élve megégették.

 Fordította és írta: Levédia krónikásaNemzeti InternetFigyelő (NIF)Kiemelt kép: printscreen

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük