KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Őrjöng Guy Verhofstadt az Orbán interjú miatt, szerinte a miniszterelnök és Trump is “őrült hazaárulók”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Úgy tűnik, hogy a német liberális EP-képviselő árgus szemekkel figyeli Orbán Viktor minden lépését és mondatát. Most éppen azon akadt ki, hogy tegnap a miniszterelnök a közmédiának adott interjújában kimondta azt, amit mindenki tud és amit Donald Trumppal is beszéltek, miszerint, ha nem finanszírozzák tovább az ukránokat, akkor vége lenne a háborúnak. Emiatt Guy Verhofstadt Orbán Viktort és Donald Trumpot is botrányosnak, őrültnek és hazaárulónak titulálta.

Várható volt, hogy kiveri a biztosítékot a baloldalnál, hogy Orbán Viktor mesélt az amerikai látogatásáról is az M1-nek, melynek során Donald Trump az otthonában látta vendégül a magyar miniszterelnököt. Elmondta, hogy jó a kapcsolatuk már régóta, szavai szerint “Trump egy legenda”. Hozzátette azt is: ő volt hosszú idő után az első amerikai elnök, akinek a hatalma alatt nem volt háború. Most pedig azt mondta Orbán Viktornak Donald Trump, hogy ha ő hatalomra kerül nem fog adni ebbe a háborúba egy fillért se és ezért vége is lesz ennek a háborúnak, de ehhez persze az európai pénzcsapok elzárása is szükséges. Nyilvánvaló ugyanis, hogy Ukrajna önmagában nem áll meg a lábán. Több sem kellett a Magyarország miatt egyébként is folyamatosan őrjöngő Verhofstadtnak, aki az X-en kiírta magából fájdalmas gondolatait, miszerint

Orbán és Trump terve a háború befejezésére az, hogy a demokratikus Ukrajna elől zárják el a segélyeket és ajánlják fel a győzelmet az autokrata Putyinnak… Botrányos, hazaáruló, őrült! 

-közölte a liberális politikus, aki a kezdetek óta háborúpárti gondolatait hangoztatja.

Pesti Srácok

Kiemelt képen:  Guy Verhofstadt / Twitter

 

Ez is érdekelheti:  Bayer Zsolt: Brüsszel, Hajdúnánás, 1980

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Őrjöng Guy Verhofstadt az Orbán interjú miatt, szerinte a miniszterelnök és Trump is “őrült hazaárulók”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük