KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Óriási robbanás történt egy optikai berendezéseket gyártó vállalatnál Moszkva közelében (+videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Erős robbanás rázott meg egy optikai berendezéseket készítő és tervező gyárat a Moszkva melletti Szergijev Poszad városában, a helyi hatóságok közlése szerint folyamatban van az evakuálás.

Az incidens a Zagorszki Optikai-Mechanikai Gyárban történt, amely katonai, gyártási és egészségügyi célú optikai és elektronikus berendezéseket tervez és gyárt. A TASZSZ hírügynökség forrása a mentőszolgálatnál elmondta, hogy az előzetes adatok szerint a robbanás a pirotechnikai raktárban történt. Különböző médiajelentések szerint akár 25 ember is megsérült – számolt be az Orosz Hírek.

A TASZSZ szerint a gyár területén lévő összes létesítményből tömeges evakuálást jelentettek be.

A helyi média által megosztott számos felvételen látható, amint a közeli épületek fölé tornyosuló nagy füstfelhő emelkedik a gyárból.

A mentőszolgálat egyik forrása a RIA Novosztyinak elmondta, hogy a robbanás a műszaki eljárások megsértése miatt következett be.

A BAZA Telegram-csatorna felvetette, hogy néhány ember a romok alatt rekedhetett, hozzátéve, hogy a mentőszolgálatok a helyszínre érkeztek, és a gyár közelében lezárták a forgalmat.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: