KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Amerikai képviselő: A Biden-rezsim a teljes kommunizmus felé tart, és a magyarok az áldozatai

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Paul Gosar republikánus kongresszusi képviselő szerint Magyarország Európa egyik legtekintélyesebb országa, és az Egyesült Államok fontos szövetségese, amely világelső családbarát és konzervatív politikájával – számol be az Index.

„A Biden-adminisztráció bizarr módon megtámadta Európa egyik legtekintélyesebb országát és egyik legfontosabb szövetségesét, Magyarországot. Magyarország jelenleg világelső családbarát és konzervatív politikájával” – írta közösségi oldalán Paul Gosar republikánus kongresszusi képviselő arra reagálva, hogy az Egyesült Államok korlátozta a magyar útlevéllel rendelkezők vízummentességét.

Gosar szerint az Egyesült Államok demokrata vezetése fegyverként használta a vízummentességi programot Magyarország ellen.

A magyar kormány joggal mellőzi a globalistákat, a szekularistákat és marxistákat joggal mellőzik és elkerülik. Magyarország, a NATO tagja, elősegíti a békét Oroszország és Ukrajna között, miközben a Fehér Ház háborús uszítók még több ukrán szükségtelen halálát sürgetik

– fogalmazott posztjában a jobboldali amerikai politikus, aki szerint miközben az amerikai határ mindenki előtt nyitva áll, legális utakat zárnak le a magyarok előtt.

Nekünk nagyobb szükségünk van Magyarországra, mint neki ránk. De a Biden-rezsim a teljes kommunizmus felé tart, és a magyarok ismét áldozatul esnek a baloldalnak

– tette hozzá Gosar.

Kiemelt képen: Paul Gosar / azcentral.com

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: