KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Óriási bajban Jámbor: további „magyar” terrorista antifa nevek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Dobos Krisztina annyira “ott se vót” és annyira ártatlan, hogy a párja is képbe került a nyomozás kapcsán: E. Andrásról ír a Pesti Srácok, aki nem más, mint Egyed András (Facebookja). Dobos Krisztina facebook-oldalán nyilvános, hogy ő a kedvese – szúrta ki a szentkoronaradio.com.

Egyed Andrásról rögtön elkezdték találgatni logikai alapon, amikor Dobos neve egyértelművé vált, hogy ő is benne lehetett. Az antifákat ismerők közül ő is antifa nézeteket vall.

Dobos Krisztina esetén egyértelmű volt, hogy a közösségi médiában kapott hozzászólásokra miért nem reagál: előzetesben ül. Sokan azonban elkezdtek írni a párjának üzenőfalára is (lásd kiemelt képünk), ő sem reagált. Volt, aki konkrétan kijelentette, hogy nyilván ő is része volt az akciósorozatnak, de minimum tudott róla, ha már a barátnője résztvevő volt. Ez már eleve előrevetítette, hogy vélhetően szökésben van.

Jámbor Andrásék azzal mentegetik többek között Dobos Krisztinát, hogy a barátja tud neki alibit igazolni. Hát ez aztán jó alibi… Mindenesetre a nyomozóhatóság feladata elszámoltatni őt is, hogy pontosan miben, hogyan vett részt.

Tiroltól Veszprémig

Egyed munkahelye egyébként tiroli, ami azért érdekes – emeli ki a Pesti Srácok-, mert több eseményt, amit a magyarországi támadások megszervezéséhez használhattak fel, Ausztriában, illetve egyéb német nyelvterületen szervezték meg. De volt magyarországi helyszín is, például a veszprémi Terem. Füchsel Viktória tartja fent (helyi balosok támogatásával) a anarchista-antifa klubot, az eseményt is ő szervezte, ő hívott meg szélbalos, antifa osztrák radikális szervezetet. Az ő és a többi ilyen eseményt szervező felelősségre vonása vajon megtörténik?!

A Pesti Srácok információi alapján: december 11-én Bécsben, december 12-én Innsbruckban, december 27-én pedig Linzben. További két magyarországi egyeztető előrendezvény is volt: január 25-én Budapesten a Gólyában tartottak előadást, majd Veszprémben január 27-én. Lásd alábbi képernyőmentéseinket, amiket még ideje korán lementettünk, mikor észleltük a mozgolódást…

Akinek ennyi nem elég, és ártatlannak, jámbornak (ez a jelző új értelmet nyer András után) vélné:

Az antifa klub berendezései sem hagynak sok kétséget:

Aki esetleg szeretné a hölgynek megjegyezni, hogy gyilkosságra való felbújtás az nem szép dolog, az kattintson ide a Facebook adatlapért.

Vadhajtások

Kiemelt kép: Mandiner/Mártai Dávid

Kapcsolódó:

Jámbor András Szikra nevű mozgalma szervezte a budapesti antifa támadásokat – Nagy Ervin már decemberben figyelmeztetett

A HVIM önvédelemre szólít fel az antifákkal szemben

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat közleménye az egyre agresszívabb antifák megnyilvánulásaival kapcsolatban

 

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: