KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nem adják ki a magyar hatóságok a németeknek a szélsőbaloldali támadások elkövetőit

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem adják ki Németországnak a magyar hatóságok azokat a szélsőbaloldali Antifa-csoporthoz tartozó német állampolgárokat, akik múlt hét pénteken rátámadtak egy negyven év körüli férfira Budapesten – értesült a Magyar Nemzet.

Az Európai Unió tagállamai csak elfogatóparancs esetén adhatnak ki bűnözőket egy másik tagországnak, tehát esetünkben akkor, ha Németországban is büntetőeljárást indítanának az ügyben, és európai elfogadóparancsot adnának ki az érintett személyek ellen. Egyelőre azonban azonban ilyen információk nem állnak rendelkezésre. Mivel jelenleg magyar joghatóság alá tartozik az ügy, az állam megtagadhatja az érintett személyek kiadatását.

Mint ismert, múlt pénteken viperával felszerelkezett, símaszkos banda támadt rá egy negyven év körüli férfira a XI. kerületben. A gazdagréti dohánybolt alkalmazottja súlyosan megsérült. A szemtanúk szerint a férfi valószínűleg dolgozni ment, és azután támadták meg, miután leszállt a buszról. A helyszínen található vértócsa bizonyítja a tettlegességet. A szomszédos üzletből egy fiatal lány próbált a férfinak segíteni, de nem tudta elállítani a vérzést. Az áldozatot ezután a mentők kórházba szállították.

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: