KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Jámbor András Szikra nevű mozgalma szervezte a budapesti antifa támadásokat – Nagy Ervin már decemberben figyelmeztetett

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Jámbor András antifasiszta mozgalma szervezte a nemzetközi téren, hogy tegnap terrorista akció keretében, aljas indokból, előre kitervelten gyilkossági kísérletet követtek el magyar ember ellen.

Jámbor András a Szikra mozgalmat hozta létre, vállaltan és nyíltan nemzetközi antifasiszta mozgalmakkal tartanak szoros kapcsolatokat. Jámbor egyébként a szélsőbalos Mérce főszerkesztője is volt, ahol több alkalommal antifa cikket is megjelentetett – számol be a Vadhajtások.

Amennyiben a szálak Jámbor András (Párbeszéd) mozgalmához vezetnek, aki ma a parlamentben ülhet, véleményünk szerint keményen meg kell büntetni. Természetesen a nyomozók dolga lesz kideríteni amit mi most leírtunk, ugyanakkor nem lesz nehéz dolguk.

A Szikra mozgalom szervezi hetek óta, sőt, külföldi segítséget kérve, a mai napi mozgolódásokat. Ma német, görög és olasz (Livornó szurkolók) antifasiszták is a fővárosunkban fegyverekkel járkáltak. Embervadászatot rendeztek…

Tegnapi megmozdulásukat a Mérce ÉLŐBEN közvetítette a Facebookon.

Az csak hab a tortán, hogy a rendőrség szerint, amennyiben valaki hátulról, viperával, félholtra veri Jámbort ESETLEG, aztán megrugdossák heten, és a vérző pofájába gázt fújnak, csupán garázdaságot követne el… – írja a Vadhajtások.

Nagy Ervin már decemberben figyelmeztetett

A Vadhajtások beszámolt arról, hogy Jámborék hetek óta angol és német nyelven is eligazították a külföldről érkező antifasisztákat.

Nagy Ervin filozófus, a XXI. Század Intézet elemzője, már decemberben egy, a közösségi oldalán posztolt bejegyzésében felhívta a veszélyre a figyelmet. Egyelőre azonban nagyon úgy tűnik, hogy mindez nem érte el a biztonsági szervek ingerküszöbét.

Nagy Ervin bejegyzése:

Vadhajtások nyomán…

Kiemelt kép: Mandiner/Mártai Dávid

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: