KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orbán Viktorról álmodoznak a franciák, a magyar Asterixről, aki „visszaadta az aprót”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Boulevard Voltaire véleménycikkének szerzője azt reméli, egyszer a francia elnök is olyan határozott lesz az Európai Unióban, mint Orbán Viktor, aki megingathatatlanul és ravaszul védi hazája érdekeit.

„Orbán Viktor fityiszt mutatott az Európai Uniónak. Mi csak álmodhatunk arról, hogy egy napon a francia elnök is ezt fogja tenni” – írja a Boulevard Voltaire a brüsszeli EU-csúcs összefoglalásaként.

Philippe Kerlouan szerint nincs abban semmi meglepő, hogy az Európai Bizottság alkut kötött a magyar miniszterelnökkel, bár a kormányfő ritkán enged Brüsszel pénzügyi nyomásának.

„A Bizottság sem szerzett meglepetést: állandó pénzügyi zsarolást gyakorol az irányelveit nem tisztelő uniós tagállamokkal szemben”

– szögezte le a szerző. Hozzátette,

Orbán Viktor nem egy angyal, hanem a magyar Asterix: megingathatatlan és ravasz, a maga módján ellenálló, aki a hazája érdekeit védi.

Kerlouan úgy véli, azzal, hogy nem vétózta Ukrajna EU-csatlakozásának távoli jövőképét, nem tett mást, csak „visszaadta az aprót”.

Mandiner

Kiemelt kép: Orbán Viktor és Emmanuel Macron tárgyalása Párizsban (Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

Ez is érdekelheti:  Egyre nagyobb bajba sodorják Európát a szankciók

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük