KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orbán Viktor évértékelője kiállás a magyar érdekek mellett

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

– Orbán Viktor évértékelője határozott kiállás a magyar érdek, a magyar gazdaság és a gyermekek védelme mellett – fogalmazott a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben Szánthó Miklós.

Az Alapjogokért Központ főigazgatója rögzítette: a magyar stratégiai célok elsődlegessége nem változik – családpolitika, munkaalapú társadalom, nyugdíj- es rezsivédelem, kiemelt piaci szektorok nemzeti kézben tartása.

– Erkölcsös önzőség: nem rángathatnak bele minket a háborúba. A magyar érdek minden egyebet megelőz, az ukránt, de a nyugati háborús pszichózis követelte öngyilkos követeléseket is. Az átalakuló világtérrendben a magyar érdek a béke, mert ez garantálja az összekapcsolt világot, ahol Magyarország centrumszerepben lehet. Háború helyett béke, blokkosodás helyett connectivity! – hangsúlyozta a szakértő.

– Új megközelítés az EU-val szemben: a tagállamoknak kellene Brüsszelt ellenőrizniük, nem az uniónak növelni a hatalmát! 

– értékelte a kormányfői beszédet Szánthó Miklós.

Továbbá a gyermekvédelemről szólva jelezte: a genderpropaganda nem egy jópofa marháskodás, pedofíliára nincs bocsánat, a gyerek szent és sérthetetlen! – Világosan látni kell, hogy a szivárványos érzékenyítés előbb-utóbb a pedofília relativizálásába fog torkollani, ezért ezt meg kell állítani, visszaérzékenyítésre van szükség! – tette hozzá.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Orbán Viktor miniszterelnök szombaton tartotta hagyományos évértékelő beszédét. Ebben a kormányfő leszögezte: 2022 volt a legnehezebb, 2023 lesz a legveszélyesebb év a rendszerváltás óta. Továbbá hangsúlyozta, hogy két ellenség, két veszély leselkedik ránk. Az egyik a háború, a másik az infláció.

Facebook, MN

Kiemelt kép: Orbán Viktor (Fotó: Kurucz Árpád)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: