Bank of America: készülünk az Egyesült Államok adósságtörlesztési csődjére

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orbán Viktor: a veszélyek korában a türk államok fontos partnereink

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Karmelita kolostorban fogadta a Türk Államok Szervezete (TÁSZ) főtitkárát; a megbeszélésen a kormányfő kifejtette: mindenkit érdekeltté kell tenni Magyarország sikerében – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Kubanicsbek Ömüralijev és Orbán Viktor tárgyalásán elhangzott: a veszélyek korában különösen fontos, hogy minél több szövetségesi és partneri kapcsolatot építsünk ki a világban. A keleti nyitás politikájára is utalva, a miniszterelnök azt mondta: mindenkit érdekeltté akarunk tenni abban, hogy Magyarország sikeres és biztonságos ország legyen.

A TÁSZ főtitkára munkalátogatás keretében látogatott hazánkba. A főtitkár célja, hogy valamennyi türk tagállamba elutazzon és egyeztessen a szervezet jövőjéről, feladatairól – tájékoztatott Havasi Bertalan.

Kiemelt kép: Budapest, 2023. január 13.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j2) Kubanicsbek Ömüralijevvel, a Türk Államok Szervezetének főtitkárával (b) tárgyal a Karmelita kolostorban 2023. január 13-án. A kormányfő mellett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (b2).
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: