KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orbán Viktor: A magyar politika dermesztő pillanata volt Gyurcsány őszödi beszéde

Ma 15 éve, hogy kiszivárgott az akkori miniszterelnök 2006 májusban, Őszödön elmondott beszéde. 

Tételesen még ma sem lehet tudni, hogy a felvételeket ki vagy kik szivárogtatták ki, ugyanakkor 2006-ban a nyilvánosságra kerülés pillanatában ez a magyarság elementáris és jogos dühét váltotta ki, amire válaszként olyan rendőrterrort rendelt el Gyurcsány, ami törvénytelenségek, kegyetlenkedések sorát eredményezte a nemzet ellen, ahelyett, hogy az akkori miniszterelnök a konzekvenciát levonva távozott volna a hatalomból és új választásokat írtak volna ki. Ez lett volna a normális és békés megoldás, azonban az őszödi böszme inkább a hatalmat választotta terror és kegyetlenkedések árán is.

Gyurcsány Ferenc regnálása egy tragédia Magyarország történelmében és most, a 2022-es választások előtt továbbra is itt van, újra vágyja a hatalmat, készen áll arra, hogy ismételten lerabolja, kifossza és elárulja Magyarországot, a magyarokat, kiszolgáltatva a nemzetet és a hazát külföldi, idegen érdekeknek.

A Kossuth rádió Jó Reggelt Magyarország című műsorának vendége volt Orbán Viktor miniszterelnök. Az akkori eseményekről, azok gazdaságpolitikai következményiről, valamint aktuálpolitikai kérdésekről, többek között a nemzeti konzultáció fontosságáról is beszélt a kormányfő.

A beszélgetés teljes egészében itt meghallgatható:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük